Гледам и не вярвам на ушите си! - vaso - 2009-01-08 11:33:40
Отварям си сутринта нюза, за да прочета какво ново по света, и какво да видя!?
"През изминалото денонощие на територията на страната са станали 8 пътни инцидента. 8 души са пострадали без опасност за живота, няма загинали."
Няма загинали!!! Ако трябва да съм честен, през седмицата очаквах завръщането на обитателите на София и обичайните километрични задръствания. Обаче няма. Почти няма задръстване вечер. Страх ги е да си карат колите, защото е парзаливо ли, не знам, и каде е батко не знам. На това сигурно се дължи и липсата на смърт по пътищата вчера. Дано да е така всеки ден. И ако студа, леда и замръзналите улици спират половината хора да си карат колите, аз лично почвам молебени за снег и уед и целогодишна зима. Дори ще се лиша от така забавната липса на сцепление на задната си ос, само и само да няма задръствания. И те така!

Рейтинг

Коментари

Shorty - на Sun, 11 January 2009
Ааааа, и нашта волсбургска курва няма газ - нема да се спре пред нищо (и без това няма спирачки)
rutash - на Thu, 8 January 2009
Чудесно, малко празници и за бакшишите. Тъкмо ще си починем и от тях.
vaso - на Thu, 8 January 2009
Зазимявайте! За бога, братя и митри - зазимявайте си каручките. Еееее, още ми е пред очите ония специалист, охраната в боулинга: "Аз съм карал, бусове и камиони, колите са ми като детски играчки, за кво са ми зимни гуми, аз си спирам на моторна..." И настръхвам, представяйки си как тоя ме отнася някаде, спираики внезапно на моторна... Не карайте, хлъзгаво е, може да се ударите, я по-добре с транспорта. :) Пък и газ вече няма, бързите голфове ще спрат. Само един ще остане, на цвят - зелен и много зъл, кара го една ужасяваща Мишка. :) Жълтите отворковци и те намаляха на половина. "Днеска взимаме двойно, батенце!" Сипете си бензин, сега. Що сега не излизате да се отваряте на хората? Ама нямате бензинови помпи, щото са ви изгорели и по резервоарите гледате тарантули.
Дръпнал съм около 300 ръчни, и те така!
rutash - на Thu, 8 January 2009
Ми те са "аз моята кола ще я зазимя, щото ме е страх да я карам". И по добре - и без това не гледат. То зимата с газ и спирачки не се кара. Наглостта им се сломи. И те така!