С1950Х - rutash - 2009-03-14 12:42:29

Напук на всички метеоролози, които предрекоха дъжд, сняг, камъни и дръвье за днешния ден, още в 9 часа сутринта беше 6 градуса. Някое облаче тук-там ама иначе слънчево.

Както си бях наумил тези дни, в съботния работен ден се занесох в КАТ. И имаше смисъл. Бяхме аз и още един двама. Пешо дойде да ми пази страх с колата и всичко се размина безпроблемно.

Там хората обаче никак не бяха на кеф. Ся събота е, тея ми плащат тука, па треа и да работа. А тоя с мотор ми дошъл. Тоа па, тоа пааааа! Ще го регистрира.

- Здравейте, ето ви декларация (някаква декларация, дето я имах готова).
- А тука кой ще се разпише, а? Дата и подпис.
Аз съответно бях опакован до ушите, че даже и около и над тях. Взех да се разопаковам.
- Може ли да ползвам химикалката?
- Не!
Ебати олигофрена. Значи се оказва, че като работата ти е да седиш в алуминиев гълъбарник метър на метър цял ден на слънце, озверяваш с времето. Викам си да ти го начукам, ама отидох там в съседство и взех химикалка отнякъде. Втория път минах.

Като цяло се разминах за около 2 часа, не искам да знам нормално какво се случва там. Аз съм виждал колоните с автомобили. Днеска нямаше буквално никого. И пак им отне два часа да издадат два талона. Няма такива хора.

Както и да е - исках просто да се похваля, че успях да свърша работа. Сега малко сервизни дейности и съм готов за подвизи. Април месец се записвам и на курсче, че да не съм криминален цял живот. И те така. Другите долни (визирам конкретно един-двама, по-скоро един определено) да се стягат и да се откажат от две от четирите си колела.

Рейтинг

Коментари

Shorty - на Sat, 14 March 2009
Айде, честит гъзарски номер! Със здраве...
Veyron - на Sat, 14 March 2009
Айде честито от мене пак :). Днес наистина нямаше никакви хора, доста бързо минахме. Вече си готов за подвизи :).