Доказано долен... - stalker - 2009-06-02 00:28:20
Ами предложението е следното - тъй като в момента има известна недемократичност - някои могат да вербуват други долни други не - да се въведе правило как би могъл да спечелиш правото да вербуваш( нещо като при торент тракерите). Идея за рейтинга: примерно - достигнато ниво на долност на всички статии публикувани от долника да е 85% от най-долната статия в блога. Или пък няккави количествени критерии..N боря статии, N броя статии на месец и пр.

Рейтинг

Коментари

ИЗРОД - на Tue, 2 June 2009
Може новите регистрации да са в режим на изчакване.Мода влиза, проверява и ако го кефи- да.Това ми се струва добра идея, а на вас? Ще се ограничим от страшната паплач налазила другите форуми.
rutash - на Tue, 2 June 2009
По принцип съм за да има контрол. Вече имам възможност да ограничавам акаунти и да трия глупави съобщения, въпреки че все още не съм го правил. Но не се е и налагало. Дайте идеи за някакви мерки - ще ги реализираме.
vaso - на Tue, 2 June 2009
Нимож ограничи юзерта! Тва е дискриминация по онлайн признак. Ша на осъдат от комисията за защита на правата на тАпаците. :D
ИЗРОД - на Tue, 2 June 2009
Според мен е добре да има некво сито да се пресяват малко от малко новодошлите.Ако плъзнат тука некви умни и горни кво ще ги правим? Адски се дразня по форумите на недорасли пуберчета с комплекси..Все пак да сме всички от едно тесто дет се вика.
rutash - на Tue, 2 June 2009
Ами по принцип си прав. Но откакто отворихме блога за всички, на практика всеки може да се регистрира свободно. Така опцията за канене вече не е толкова важна. Не я премахнах, защото е готино да поканиш някого, въпреки че той би могъл да придойде и сам.

Всички новопристигнали имат възможност да канят. Просто трябва да пусна един UPDATE в базата на хората, които са си тука отдавна и все още не могат да канят. Така просто всеки ще може и готово - надявам се да станем 300.

Колкото до идеята по-горе, тя не е лоша, аз съм мислил доста пъти по въпроса как да "наградим" активните. Така че всякакви предложения са добре дошли.