Съботно-неделни оферти - rutash - 2009-06-11 10:33:42

Желая да отправя кратък призив към всички долни, които обикновено киснат по кафетата в съботно-неделните дни и коментират как трябва да започнем да правим нещо различно. И така, имам цели три предложения за вас:

Оферта 1 - Петък, 12.06 - Вилата на Пешо в Поибрене

Доколкото си спомням, това местенце се намира на около 75 км от София. Минава се по южната магистрала и се отбива на Вакарел. Оттам има път с дупки до селото - горе-долу още толкова. После има черен път до вилата. Ние ще пътуваме с мотори, но с нас ще има и една или две коли. Така че място има.

Общият план е следния - тръгваме от София след работа - някъде 18:00, пазаруваме мръвки и други гадни работи на излизане от града. Стигаме на вилата, опъваме катуна, отсичаме две-три дървета, запалваме ги, приготвяме си ядене, който пие - се размазва, който не пие ще гледа и после спим. На другия ден се прибираме когато си поискаме - вероятно късния следобед.

Оферта 2 - Събота, 13.06 - Пиано бар "Bar and White", Кампински хотел Зографски

Там ще има джаз концерт на Kelly Joyce. Който не познава Kelly Joyce, може да се запознае с нея тук. Пиано бара е нов, предполагам няма да е много претъпкан. За съжаление има вход - 50 лв, все пак е концерт. В паузите ще има и друга музика, няма да е само джаз.

За сега нямам с кого да отида, а много ми се ходи. За съжаление, за разлика от повечето хора в компанията, аз харесвам джаз. Но това си е моя работа. Както и да е - надявам се някой от вас да се навие да дойде с мен, защото сам няма да отида, а много ми се ходи.

Оферта 3 - Неделя, 14.06 - Рафтинг на кресненското дефиле

Кресна се намира по пътя за Сандански, малко след Симитли на около 130 - 140 км от София. Пътя до там е супер - настилката е нова и завоите са правени за мотори просто. Събитието е от 15:30. Предполагам, че трябва да тръгнем поне два часа преди това от София.

За който не е запознат с рафтинга като спорт, предлагам статията на blade по въпроса.

И така, всички са свободни да участват по избор в едно или повече от мероприятията. Хубаво е да пишат тука, че да знам.

Надявам се някой да се навие на джаз концерта и те така. А, да - и да не съм чул, че нямало какво да се прави събота и неделя!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

rutash - на Mon, 15 June 2009
Така - в крайна сметка реализирахме само т.3. И това не е малко. А т.1 я заместихме с посещение на Самоков. Снимки - след малко.
ИЗРОД - на Fri, 12 June 2009
Ида добавя- повечето път е УНИКАЛЕН за мотори- дупки има само на места но като цяло е екстра.НО ЧЕРНИЯТ ПЪТ Е МНОГО ЧЕРЕН- ДА ЗНАЕТЕ. Но по него докъде се стига.....мястото е уникално. Питайте Калин (мосю Позевски).
rutash - на Fri, 12 June 2009
Споко, бе, ще го реализираме другата седмица. Не е страшно. Успех на морето!
ИЗРОД - на Fri, 12 June 2009
ПРИЗНАВАМ- АЗ СЪМ ГОЛЕМ БОКЛУК. плановете ми се промениха неочаквано. Съжалявам за тези които съм подвел, но ми се налага да пътувам в събота с мотора за морето по работа за 5 дни. Обещавам че мероприятието не се отменя а се отлага за малко. Тъкмо да се съберем повече хора. Има гарантирано удобно място за 12 човека,при нужда + още две, но по- неудобни легла.
rutash - на Fri, 12 June 2009
За съжаление на всички, т.1 от плана отпада. Търси се резервен план на до около 100 км от София, спешно!
rutash - на Thu, 11 June 2009
По боговете и за дявола! Ще трябва да намерим четириколесен транспорт, иначе ще носим луканки измежду протекторите - от сега го усещам.
vaso - на Thu, 11 June 2009
Скъпи долни, имах огромното желание да дойда на вилата в петък но по независещи от мен причини няма да мога. Съжалявам. Който е првил сметка да разчита на едно четириколесно за транспорт на персонал и багаж да потърси алтернатива. :(