Проклетчета - vaso - 2009-06-16 16:02:56
Сядаш да пиеш кафе. Носят ти го с навита хартишка и карамелова бексквитка. Бексквитката ок, много е хубава, хапвам я с интерес. Късметчиту обачи, нимога да го проумея. Понякога се пада "пари", което е ОК, обаче като се падне "любофф"? Не пише каква ще е точно любовта. А любовта може да бива най-разнообразна, защото както казваше е един пич, който изгоря рано: "И като я фанах и любов насекаде, Батенце!" А па като се падне някоя дълга и проникновенна мисал, тва какъв късмет е точно?

И се замислих аз, какво ще стане ако започнем бизнес с "проклетчета"? Същото като късметчетата, но с отрицателен знак. И ще се дават с алкохолни питиета. Пример: голям бърбън със сода и проклетче което гласи: "Не помня да съм се напил и да съм свършил нещо хубаво!". Тва е мъдрост на големия мислител Ташевции! Или друг вариант: "Не всички педали са полицаи но всички полицаи са педали" (без катаджийте, те са пичове и с тях си имаме приказка - съвсем сериозно). Или "Ще давате пари" - поглеждате сервитьорката която ви е донесла поръчката а тя се усмихва лукаво. На петото голямо ви носят друго проклетче, което гласи примерно "Повторна и не до там интересна среща с вечерята ви". Пиете 7ма малка бира и пристига проклетче: "Пътуване... до кенефа". Поръчвате бутилка твърд алкохол който пристига с проклетче: "Сега е момента да дадеш ключовете от превозното си средство на някой трезвеник". Може да се заимства и от култови СМС-и, например: "Знаем от опит - който се колебае - мастурбира".

Като цяло идеята може да търпи развитие и според мен в нея има хлебец.

Рейтинг

Коментари

blade - на Wed, 17 June 2009
Това с проклетчетата определено ми допада! :)
rutash - на Tue, 16 June 2009
Може и с гатанки, например ето така: поръчваш си една голяма ракийка, а тя пристига с проклетче-гатанка - "Червен слънчоглед на синьо чучело. Що е то?".