АТВ - адреналин, емоции и приятно изкарване - alioth - 2009-06-18 15:28:27
Откривам на право нова тема - организиране на АТВ уикенд - отдвавна съм си навил на ума да го направя, сега като разбирам че не съм сам, предлагам че тук ще упеем да направим някаква организация и да постигнем резултат. Един от въпросите е къде да го направим - около София, Пловдив, около морето или някъде дълбоко в планината :) Предполагам, че всички са за София :) - но според мен най-добре ще е да е някъде в "дълбоката провинция", в смисъл да е далече от урбанизацията. Порових се в нета и има доста фирми вече който предлагат подобен вид развлечение. - тук и тук и тук и тук и т.н....- предполагам, че тези който са от София (защото аз не съм) могат да намерят и по-добри оферти и машини. Надявам се на съдействие от тези,който са заинтересовани от идеята. Като време на реализация - предлагам да е след рок феста в Каварна :) - Очаквам мнения и коментари :) Малко демо :) PS: Не е задължително да се стига чак до това де - не че е лошо :)

Рейтинг

Коментари

rutash - на Mon, 6 July 2009
Събота и неделя го дават да вали. Какво правим? Ще се ходи ли или остава за по-нататък?
rutash - на Mon, 22 June 2009
Идеята на blade е супер. Трябва да й обърнем внимание. Хотелът изглежда много добре, а цените са около 40 лева на вечер. Сигурен съм, че може и да се преговаря. Ако отидем в петък, на 10 за първата вечер, може да спим събота и неделя, като неделята е безплатна - има някакво пакетче. Ако се съберем шест човека (което няма да е трудно), направо се натикваме в две тройни стаи. А в понеделник ставаме по-рано, палим моторите и направо на работа - ей го къде е.
vaso - на Fri, 19 June 2009
Друга игра, заимствана от "Стражари и Апаши"
Долни и мечки: В играта могат да участват произволен брой долни. Долните употребяват произволно количество акохол и плъзват из гората в търсене на мечки (желателно е да са мечки а не мечоци). Печели този, на който на другия ден са донесени най-много кошери.
vaso - на Fri, 19 June 2009
Аз претенции нямам, но ми се струва, че четериколкоте ще са забавни. Иначе и кросова машина бих пробвал, като се има предвид колко опит имам в карането, ще бъде забавно, особено ако мотора не е на някой от компанията. :D
После ще сте поставени пред трудната задача как да свалите Васо от близкото дърво на което той инцидентно се е паркирал.
В тоя ред на мисли мигом ми идват идеи за екстремни игри с АТВ-та, заимствани от Гъбинга, на пример.
Игра - Last Low Man Standing или Последният Оцелял Долен:
На обезлесена поленя се нареждат в кръг няколко АТВ-та с задниците навътре. Долните слагтат превръзки на очите си, и кой което АТВ хване, качва се и палаеца на газта до край. Печели този, който успее да се отдалечи най-много и да остане върху машината, но трябва и да е жив. Нанизан на клон не се признава за изправен! :D
blade - на Fri, 19 June 2009
Ха, има и още как. http://www.hotelzdravetz.com/index.php?lang_id=1&prm=others
Пичовете казаха, че услугата в момента не е валидна (били развалени моторите), но до 10 юли казаха, че най-вероятно ще са ок. Цена наем каза 30-35 лв на час, за атв 70 лв/час (което май е много и ще се преговаря хаха). Имат 2 мотора и 2 атв-та.
alioth - на Fri, 19 June 2009
ако намериш къде - според мен атвто е по безопасно като превозно средство - пък и до сега не съм виждал да дават кросови мотори под наем - но може да има
blade - на Fri, 19 June 2009
Добре бе колеги, в тоя род мисли, не може ли да наемем кросови МОТОРИ!??! Нали сме уж моторджии? Пак може да има фирми за наемане на кросови машини за преходи!!! Аз лично по-скоро бих дошъл заради това да не се цепя, атв въобще не ме влече като превозно средство...
alioth - на Fri, 19 June 2009
този вариант е нещо което мисля че е компромисно решение за всички страни - в средата на БГ и интересна природа - изпратил съм запитване за цени на нощувки и машини за група от 10тина човека - ако някой е намерил нещо по-добро да сподели - http://www.ecotourkumani.eu - за сега се очертава мероприятието да е 10-12 юли- петък вечерта запразняване - събота каране - вечерта пак замезване - неделя до обяд и после кой от където е :)
vaso - на Fri, 19 June 2009
Да, палатките също са вариант. Но ще трябва да се носи сичко необходимо и да ги опънем бъквално някаде в гората. :)
blade - на Fri, 19 June 2009
Аз също съм навит, може верно да си направим една нощувка на палатка или в неква къща и да го съчетаем! И без това още не съм си пробвал палатката!!! :)
rutash - на Thu, 18 June 2009
Идеално - ти може да си тръгнеш един ден по-рано :)
Iliya - на Thu, 18 June 2009
Аз гласувам с две ръце за идеята, предлагам мероприятието да се състои между 4 (т.е. след Каварна) и 11 юли. Ако ще е на 12 юли - без мен, че вечерта ще хващам полет.
Veyron - на Thu, 18 June 2009
Тоя на клипчето е изрод :). Имам един приятел които е ходил на такъв АТВ трип, до Банско някъде, щв го питам.
rutash - на Thu, 18 June 2009
А, да - и колко места все пак има в тази къща?
rutash - на Thu, 18 June 2009
Априлци - мястото е подходящо. Защо не се обадиш на човека да го попиташ какви пари. Аз предлагам конкретно 10ти, 11ти и 12ти юли, понеже са петък, събота и неделя. Аз през седмицата няма да мога иначе.
vaso - на Thu, 18 June 2009
Бил съм в Априлци, имам телефона на един човек, който си дава къщата под наем, много е прилична и не е скъпа. Така че, това е вариант. :)
alioth - на Thu, 18 June 2009
има шнорхел, който е изведен малко пред волана - между другото само да вметна - тези машинки се карат с B категория, където няма проблем с изпитите, но по принцип дори и книжка не ти трябва за тях , защото малко се карат по пътя , а още по-малко са регистрирани :) ( малко се заяждам само)
vaso - на Thu, 18 June 2009
На тая подводница каде и е заустен интейка, че не се задави а беше почти цчлата под вода?! Бах тия Кави...
rutash - на Thu, 18 June 2009
Уха, идеално. И аз съм за планината. Не ми пречи да спя и на палатка, вместо в хотел. При хубаво време и една нощувка, разбира се. Да не сме прекалено ексремни. Ще разгледам линкчетата.
alioth - на Thu, 18 June 2009
нормално работно атв - само шофьора е ненормален :)
vaso - на Thu, 18 June 2009
Абе, тва последното сигурен ли си, че не е джет, примерно? :)