Търсачка - stalker - 2009-07-30 00:50:48
Ами с една дума - туко що получих необходимост да намеря една снимка ( нещо беше за вафлички или фафлички за жени, за да отговоря на един пост в faceбоок и почуствах нужда от търсачка - сега ще ползвам google за целта, но може би не е лошо да вкараме и една търсачка в сайта(от тия готовите безплатните)... Танкс за вниманието

Рейтинг

Коментари

stalker - на Wed, 19 August 2009
Доволно, доволно .Тествах с ключовата думичка "вафлички" - за конкретния пример и върна точния резултат. Така, че благодаря за усилията и успех!
rutash - на Tue, 18 August 2009
Еми добавих набързо една търсеща функцийка. Дано ви допадне. Със сигурност може и да се подобри - идеи може да пишете тука.
rutash - на Thu, 30 July 2009
Да, аз съм го замислил доста комплексно, но напоследък не ми остава време да го реализирам. Търсачка си трябва, особено след като се натрупаха толкова много текстове и снимки.

Иначе не ползвам само dashboard-a на Гугъл, за сега целият сайт е свободен от JavaScript от всякакъв род. Скоро не мисля и да го "цапам". Не че няма какво да се направи, просто ненавиждам JavaScript.
stalker - на Thu, 30 July 2009
Да с чичко гугъл я намерих :)http://dolni.org/index.php?nav=viewpost&postid=1172 ама все пак може и гугълската да сложиш, нали ползваш гугъл аналитикс - значи сме се прежалили , че ще събират още инфо за нас :)