Медикаменти - vaso - 2009-12-08 00:38:01
Сутрин. Трафик. Чудно! Вечер. Па трафик. Па чудно! Е не мога! Не мога да търпя и се изнервям най-страшно. Изнервям се и по ред други причини. Защо? Защото, живота продължава със своя БИТ, както казва Христо Гърбов.

"Модерното общество страда от непрекъснат и прекомерен стрес." Не, то тва не е стрес, тва е стрес на квадрат, на куб, на паралепипед, на додекаедър... и на додекадребен също. Стерса ни дебне отвсякаде, а ние ние него трудно успяваме да го издебнем. Тръгвам за работа - стрес! По пътя натам, слонове карат колела, пешбродци се опитвт да се самоубият с моя помощ и без мое съгласие, на разни жени им дали да карат някви огромни неща, абе по един танкер им раздайте да се возят, деееба, поне кат' пуснат котва да знам, че спират, че ме умориха с тия аварийки!

Така, тъкмо стигна на работа, седна, отворя си пощата - стрес. Стрес от различни податели по различни въпроси. Стрес от един същ подател по един и същ маловажен въпрос. Стресираши реклами, за уголемяване на члена до стесиращи размери. Изпращам ги в стресайкъл бин-а. Викам си, чакай да пусна една вода, ще ми мине. Влизам в кенефа - някой се е дестресирал до смърт преди няма и минута, плочките са се размекнали, вентилаторчето не смогва - връщам се на работното си място просълзен.

Идва време за обедна почивка, аз съм вече стресиращо гладен. Отварям портофейла - стрес, затварям го. Казвам си, сторило ми се е, скоро теглих, чакай пак да погледна - пак отварям, пак същия стрес. Нищо, има банкомати. Отивам да банкомата - стрес. 300 човека са обсадили сереш-кеш автомата с вили и запалени факли. В очите бяс, от устите тече пяна. Днес явно е Свети Паралей! Прегладнял и с пари на заем нахлувам в близкото заведение за бързо хранене - стрес. Всички от опашката на бакомата са вече там. Как са успели да изтеглят пари и да стигнат преди мен е стресиращо неясно.

Следобяд - 12то кафе (сега, някой ще каже - 'къв си ти бе, 12 кафета! Веднага обяснявам. Кафе машината в офиса, прави стресиращо неставащо за пиене кафе, като за без пари - толкова. Единственото годно за пиене нещо е двойно еспресо комбинирано с есперсо с мляко. Като изпиеш 2 сутринта и 2 следобяд праявт общо 12. Така че, е такъв съм!), нервно цъкане на мишки и тракане на клавиатури. От другия край на залата се чува колегата от съседния отдел, на когото колкото и да се напъвам, нищо немога да разбера - стресиращ коминикационен проблем.

Вижда му се края, почти пет и половина е. Въпреки, че знам че ме очаква стресиращо задръстване по околомръсното, поглеждам часовника с усмивка. Краят на работния ден идва. Идва и краят на стреса.

И сега следва въпросът: Няма ли начин да избегнем всичко това? За радост има. На пазара от скоро се появиха 2 нови продукта, с помоща на които изброеното по-горе, може да остане в миналото.

Предствям на вашето внимание, първият продукт - Заебин. Той се характеризира с много добра поносимост, бързодействие, като се справя с всякакъв тип стрес посредством тотално заебаване. Препоръчителната доза в, която можете да приемане Заебин е до 3 таблетки в рамките на 24 часа. Предозирането с препарата може да доведе до тотално отебаване за неизвестен период от време. Заебин може да се ползва и от бременни жени, стига да не го предозират и да не заебат мъжете си, което може да се окаже плюс за последните.

Вторият медикамент, с който искам да ви запозная днес, се нарича Презкурин. Това е натурален билков продукт съдържащ екстракт от билката Trans-Penis Adilaris (лат.) по-позната у нас като Презкурниче. Този медикамент е специално произведен за мъже и при лабораторните тестове показва еднакво добри резулатати при мъжки индивиди от всякакви животински видове. Помага при нервни разстройства, малоумни приятелки, властни майки и други проблемни зони. Прилага се перорално, желателно е да се прокарва със сто - сто и петдесет грама уиски без лед.

И така, в заключение искам да кажа - много ми се иска, да мога да различа нещата за които има и тези за които няма смисал да се ядосвам. Опитвам се - получава ми се от време на време. Ясно обаче е едно: Оти да косим, като ке ми мине!

P.S. Снимките ми ги прати една колежка. Нямам идея кой е автора, но се е справил перфектно! :>

Рейтинг

Коментари

Shorty - на Tue, 8 December 2009
Добри варианти са също Дремемимол 1.5%, Болимемекс 40мг и Неметърсид разтвор на ампули. Взимат се по големи празници като Половден и дълги уикенди :)
vaso - на Tue, 8 December 2009
Аз неслучайно съм го споменал в края на статията - получава ми се но само от време на време. Загубя ли сцепление веднъж, пиля до 3та, че и нагое, а файда - никаква.
rutash - на Tue, 8 December 2009
Направо небрежно. Радвай им се на глупаците, нека те да си късат нервите.
vaso - на Tue, 8 December 2009
Леко, леко - колко леко да го давам?
rutash - на Tue, 8 December 2009
По-леко го давай, няма кой да ти плати нервите. Добави и "преместин" към списъка с лекарства и давай смело напред.