Анонимно съдържание - rutash - 2008-10-24 14:44:47

Понеже организацията не е нараствала скоро никак, си мислех над разни варианти за подобрение. Иска ми се да разреша по някакъв начин участието на разни wanna-be долни. Естествено ние сме затворена организация, това няма да се промени, но ми се иска да разрешим на заклетите фенове на блога да се обадят по някакъв начин, че да ги забележим. Някой с предложения как да стане това? Анонимни коментари, регистрация без покана, такива неща ми се въртят из главата.

Рейтинг

Коментари

rutash - на Thu, 18 December 2008
Готово - регистрирайте се на воля!
rutash - на Tue, 28 October 2008
Аз мисля системата да праща автоматично по един мейл на 30 дена с предупреждение. И ако няма реакция - директно експирясва акаунта след още няколко дни. Пък после да се молят ако искат.
vaso - на Tue, 28 October 2008
А да, и експирясване на акаунти. месец е справедливо според мен. Колко трябва да си горен, за да не се веснеш ни веднъж за 30 дни?! Пък като експирясат по веднъж и се осъзнаят ще ги реинстейтнем!
vaso - на Tue, 28 October 2008
Да, нешо такова трябва да се направи. Да могат да се регистрират, но да са със статус wanna be. Може да фи ограничиш да пускат по 5 коментара на ден примерно и някви такива, докато се докажат и станат истински долни.
rutash - на Mon, 27 October 2008
Аз от известно време си мисля да направя акаунтите да "експирясват". Въпроса е колко време? Един месец е малко, трябва примерно 3 - така наистина ще гепим онези, които не влизат хич.
ivan - на Sun, 26 October 2008
Подкрепям Шпльорти с пълна сила
Shorty - на Sun, 26 October 2008
Мисля, че няма смисъл да е анонимно. Нека си се регистрират хората по блоговете, без да могат да канят и без титлата "долен". За сметка на т'ва можем пък ние да си сложим титла д-н Ташев, примерно :))) Нещо като VIP-статус. А, да! И който не пише абсолютно нищо 1-2 седмици, може да си ходи!