Подпис: не се чете - alexscorpion - 2008-12-23 18:28:12
Зтйаверде,
Иксате чвоек да пшие. Ами дброе. Наямм вновхиеднъе за исиктнси итснерена ирсиотя и зтаова ще пшиа счукни неща, но по вънзможо най-дниоля ниачн.
Аз съм еидн Акелс. Оф, тъпо ми стнаа само ктао си птиаедсврх как ще зучви. Ама нищо, да виидм: от Ванра съм и съм мнгоо щитсалв от фткаа. Випаитънзк съм на ткшонауто Меахно и на МЕИ-то. Геадлм и дурги длони за пеоавлщаси таивка здиавнеея, та да си кжаа и аз. Те пяоенрмт чвкеоа впчером. И пак по поиобде на дурги донли, в мемонта паеврбиавм в Гриаенмя. Роощк, петоабирмн гард с Врнаа, в сервоо-течзина Гирмнеая.
Наиитнса сега наямм кквао длоно да итнкоеазрмим и звоата саприм нврмеае да ви губя втеермо с глопусти.

За зтнтниоаиервсеае: това го напсаих в Noeptad++ и го пкааеррх през пркоамрга птояо наипасх снщоии.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

alexscorpion - на Thu, 25 December 2008
Малии, карти... Прощавайте ама тези коментари от полунощ на бъдни вечер ли са?
Добре че едни българи ми се обадиха та не бях сам на бъдни вечер. Хубава дрънканица стана на ракия и дрегери. За нова година не се притеснявам, а и сефтетата са хубаво нещо, дори да са неприятни.
vaso - на Thu, 25 December 2008
Не е лесно, никак не е лесно. Съчуствам ти Алекс. Весела коледа и от мен.
rutash - на Thu, 25 December 2008
Аз прекарах една Коледа и Нова Година в Германия. Играхме карти на Нова Година. Беше ми сефте. От тогава все се прибирам. Весела Коледа!
alexscorpion - на Wed, 24 December 2008
Не ми се прибираше, исках да спестя парите за пътуване, а и двата дни друсане. Ама Планината ще дойде при мен и така е по-добре си мисля.
А за МЕИ-то, чуждия кокал е по-готин докато не се пробва...
Shorty - на Wed, 24 December 2008
Братле, всичко живо се прибра и затва няма много-много коментари. А ти що остана там? Иначе, искрено съжалявам, че ти се е случило МЕИ и на теб. Макар, че варненското май е малко по-добре...