Като пуяците - rutash - 2008-09-11 01:30:26

И понеже много набързо всички станаха долни, аз на тоя етап мисля да говоря малко за пуяци. Щото може да сте долни, ама пуяци не сте. Или поне не всички. Аз, като един виден (долен) зелен пуяк, доста добре ги разбирам тия неща. Сега някой може да спори с нас, за различни пуешки класификации, но аз държа предимно пуяците да се разграничават цветово.

Черен пуяк. Значи, това е един особено долен вид. Той е от класа на плажния полицейски и долен позьорски пуяк. Преобладава предимно по столичните питейни заведения. Това нощем. Денем се прави, че работи и се превръща в един високотехнологичен пуяк. Понякога, докато се придвижва, развива защитна маскировка и се превръща временно в един син италиански пуяк. Внимание! Черният пуяк владее традиционно японско волейболицо и може да бъде много опасен.

Оранжев пуяк. Също долна твар. Най-често се срещат из Люлин. Обикновено кара Голф и позира въпреки това. Храни се предимно с пилешки паржоли, пилешки филета със сусам, корнфлейкс и пица. Поема неограничени количества кола (не лайт) и сода. Ако спрат пържените картофи има опастност да изчезне.

Оранжевия пуяк си пада по бойните изкуства, владее милиони различни видове. Също така е основоположник на небрежеството и го практикува със страхотна сила. Обича да поставя ултиматуми.

Бял пуяк. Тази порода бързо налазващи пуяци преобладава предимно по морето. В столицата одавна са на изчезване. Движат най-вече на групи с друг особен вид дърти пуяци. Карат мотори, четат основно литература от еротичен (да не кажа порно) характер и консумират мента с фанта лимон (белите) или спрайт (дъртите) в особено големи размери.

Белите пуяци притежават също така невероятната дарба да съчиняват небивали истории за лека нощ. Обикновено обаче не спят после. Внимание - дръжте далече от деца и никога, ама никога не ги поставяйте в непосредствена близост с къси пуяци. Последиците от последното са непредвидени.

Късите пуяци от своя страна (ще ме извинявате, че липсва снимка - имат си снимка в профила), също са доста долни животни. За тях са известни много малко неща. Знае се обаче, че преобладават в Мюнхен, Германия и говорят безупречен баварски. Занимават се с ракетни технологии и други хвъркати работи. Като им писне се захващат с разни космически теми. А като им писне и това, гледат научно-популярни и общообразователни филми, примерно за Втората световна война. Консумират бира в големи количества, както и всякакъв друг алкохол. Твърди се, че никога не пият вода, дори сутрин.

Пилите пуяци обикновено са пили и са руси. Освен когато си обръснат тиквите приличат на този екземпляр на снимката. Тогава носят шапка (виж отново екземпляра на снимката), за да не им изгори кратуната на слънце. Падат си по немски машини с четири кръгчета отпред (не знам - сигурно им приличат на особено едро просо). Привличането е иначе необяснимо. Рядко си вдигат високотехнологичните телефони от раз. Иначе са комуникативни. Обичат предимно да задават въпроси за местоположение, пространствено-времевия континуум и ако не разберат всичко веднага, питат още.

Съществуват и т.нар. надути пуяци. За тях се знае малко, предимно че са в сесия и не се появяват много много на нашия долен сайт. Скоро очакваме включване и нямаме търпение да ги причислим към бандата на инженерните видове.

Ами аз май се поотплеснах с обясненията, но се надявам да съм хвърлил поне малко яснота по пуешкия въпрос. Иначе пуяците са много готини животни. Позират предимно по барове и други заведения с питеен характер. Небрежни са и си мечтаят за едно единствено нещо. Денонощно. И нощодневно.

Не трябва да се бъркат с фазани, пауни и други горни животни. Пуяците упорито отказват да гледат "Сексът и градът". По скоро ще се разхождат голи из Щатите на деня на благодарността, отколкото това! Айде лека, че ми свърши пуешката муза и ми се спи, да 3.45 не виждам.

Рейтинг

Коментари

rutash - на Thu, 11 September 2008
Ха-ха-ха! Точно така. Очаквах точно този коментар от тебе! Все пак е малко нескромно един зелен пуяк да пише сам за себе си (колкото и арогантен и егоистичен да е всъщност). Ще си кажат хората, че се пуйчи ...
vaso - на Thu, 11 September 2008
Ахахаха, чудесна статия! Браво! Много ми хареса, плюс това хвърля светлина върху така неясния иначе за масите пуешки въпрос. Аз само едно не разбрах, защо не пише нищо за зелените пуяци. Чакай пак да погледна да не се изложа... не няма. Така, длъжен съм да добавя нещо по въпроса.
Зелените пуяци, са едни от най коварните и долни твари! На тях не трябва да се гледа с леко око. Те изглеждат небрежни и безопасни в естествената си среда докато прикриват долната си същност под маската на хрисими, ИТ ориентирани мушмороци. НО, когато падне нощ или още след края на работния ден, всичко се променя. Зелените пуяци мигом се свързват с други пуяци, най-вече оранжеви, пили, бели и черни и заедно с тях съставят коварни планове. Така образувалите се пуячни конгломерати налазват столичните питейни завдения, кадето се опитват да превърнат пуешките митове и легенди в действителност. Безуспешно, разбира се!