Успех - stalker - 2009-01-30 11:37:30
Всъщност провала на Българското правителство ( не само последното , но на абсолютно всички такива, от времето на Борис и Симеон) не е тайна за никого. Сега обаче искам да споделя за един успех на Правителството на Република България и по-точно на екипа поддържащ Интернет страницата на Министерски Съвет и съответно отговорен за "оптимизацията на търсачките" за по добро популяризиране (SEO) на дейността на правителството. Та успехът на екипа се изразява в това, че незнаейки и не разбирайки и съответно нищо не правейки по въпроса те са постигнали невероятен успех - при въвеждането на правилната ключова дума в известната търсачка - резултата е , че излиза ИСТИНАТА. А аз лично не съм виждал Българска институция, която да казва ИСТИНАТА, но в този случай това явно не е така - е ако това не е УСПЕХ - здраве му кажи. Браво! За да се убедите сами - просто напишете "провал" в Google!

Рейтинг

Коментари

Shorty - на Fri, 30 January 2009
Ахахахахааа, не забравяйте и за култовотo
"french military victories" То ми е най-любимо :DDDD
rutash - на Fri, 30 January 2009
Чудесно! Но успехът не трябва да се брои на тях. Гугъл бомбите са един чудесен начин група хора да изразят мнението си публично.
Shorty - на Fri, 30 January 2009
haha, da, taka izliza - i ne zabraviaite, che nai-dobre e s "I feel lucky" - predi na "failure" izlizashe administraciata na Bush :))) Shte vidim kolko vreme shte ostane taka. Sorry za ne-kirilicata, ama sum v katedrata i niama kak - ne vladeya BDS :))
stalker - на Fri, 30 January 2009
Е нека все пак признаем, че са получили и известна помощ : http://oggin.net/vile/failure/ :). Но все пак не трябва да омаловажаваме УСПЕХЪТ им.