Долни плагиати - vaso - 2009-06-22 11:37:25
Бръмчим си небрежно в съботният следобед с Румен и какво мислите настигананме на светофара на телевизионната кула? Жълт маймун със стикер на задната броня, който гласи: "www.dolen.hit.bg"
Какъв си ти бе, плагиат жълт... последва порой от пожелания и поздрави. Решихме, че някой е откраднал нашата долна идея и се е възполавал от нея. Днес обаче, проверих линка и установих, че това е по-скоро реклама. Която пък от своя страна ме наведе на мисли, за това кое е най-най подходящото населено място за седалище на нашата долна организация. :) Дори се прокрадна идея за поход от долни до Долен с опознавателно-туристическо-напивателно-преспивтелна цел. :)

Рейтинг

Коментари

vaso - на Wed, 15 July 2009
Хехе, мерси за долните пожелания, Жоре! :) Да ти се връща! :)
stalker - на Wed, 15 July 2009
Ч.Р.Д! Гъзче, знаеш разни долни, та долни неща ти желая!
dolna_cherta - на Fri, 26 June 2009
Ехееее, аз още от миналата година имам статия, споменаваща Долен....даже има документирано, че Долен всъщност е нагоре .... :>
Shorty - на Mon, 22 June 2009
Че ние сме си от Доленец, що не?! :D
rutash - на Mon, 22 June 2009
Да, идеята е супер - даже има готини места за спане, аз проверих. Може да се занесем другия месец със сила до там. За съжаление идната събота и неделя ще вали, а последващите две са запазени за Калиакра Рок Фест и АТВ уикенд в планината съответно.
blade - на Mon, 22 June 2009
Звучи долно да слезем до Долен! :)