Перископна дълбочина или да засмучеш перископа !?! - Nick-dolniii - 2008-09-27 02:48:45
Някои от вас може да се чудят какво на показания снимков матерял двама от видните представители на плажната полиция какво правят или меко казано (What the FUCK). За да се избегнат всякакви спеколации и накърняването на респекта и достойството на плажната полиция ще ви бъде подробно обяснено в следващия доклад.

Във връзка с изчезването, нахитряването и прекомерното завишаване на самочуствието (а именно: качила съм си ПУТ...А на челото) на така важните за човека видове,а именно (безкосместа черноморска катеричка и многовлажна черноморска жаба), плажната полиция се модернизира със специални уреди за дебнене целящо по-бързо и качествено налазване на гореспоменатите видове.
На плажната полиця от сезон 2009 се зачисляват перископо-шнорхели за подводно следене на плажната ивица и плидчините за изчезващите екземпляри в естествената им среда.
Както се вижда от снимковия материал,за оперирането с уреда са нужни двама професионални (чекиджи)плажни полицаи, единият придържа и насочва уреда за наблюдение а другият ОТДОЛУ извършва оперативна работа като наблюдава и вдишва въздух докато не свърши въздуха на неговия колега, следкоето се извършва маневра за смяна на местата (нещо като при поза 69). По този начин се обезпечава продължително дебнене под прикритие на катерички и жабки.
От главното комадване на плажната полиция се надява ме, че така нужната модернизация ще спомогне за драстично увелицаване броя на пребитите с кожни палки катерички и жаби.Очаквайте още подробни доклади за модернизацията която тече в редиците на плажната полиция.

хер. Пилл (отдел Разoзнаване към П.П)

Рейтинг

Коментари

rutash - на Fri, 26 September 2008
То клавиатурата, Вас, не е като оная работа, трябва повече финес ...
vaso - на Fri, 26 September 2008
...як, да се таковам в кривите изгорели пръсти!!!
vaso - на Fri, 26 September 2008
Ееееее, деееба тия ненанситни, разноцветни пуяци!!! Все искат да ме подпират! Ай сиктир! За вас пуики няма ли, че на черен пуяк налитате?! Само се пазете вас да не ви налети черен пу
rutash - на Fri, 26 September 2008
Ахахахаха! Браво, бе Рус! Ето че не било трудно. Чудесна творба, показва някои вътрешни взаимоотношения между плажните полицаи.

@Вас: Изглежда изнемогваш, брато, да подпреме и ние ако трябва. Ръката на кръста май не стига, а?

@Позе: Молим ва, пишети на българица. Благодàрим.
vaso - на Fri, 26 September 2008
Хер Пилл. Най-накрая нещо и от вас. Хубаво е, че най-накрая ще има модернизация и в плажната полиция, както и нови специални разузнавателни средства. Досега полицията буквално изнасяше цялата оперативна работа на плещите си! Живот и здраве, следващия сезон дано да има по-големи успехи! А сега - заслужен отпуск за плажната полиция. :)
poze pozevski - на Fri, 26 September 2008
PURVA STATIQ NA PILIQ......BRAVO NA TOVA MOM4E....SKORO SHTE GO ZA4ISLIM KATO STARSHINA V PLAJNATA POLICIQ