Две неща са безкрайни - вселената и човешката простота ... - ivan - 2009-10-18 20:15:50
е казал един умен чичко. Просто няма как да не го споделя този факт. ДРАГИ НЕМЦИ - съжалявам, но вие сте малоумни ограничени коне дето дори и не им трябват капаци. Вие и без това не можете да мислите в 2 измерения.
Днеска с Митака решихме да слагаме зимните гуми - оно вече си бръзка снежец навънка а и скоро може да има откриване на сезона. Та вкарахме на Митака Ауди-то пред входа и чинно почнахме да си сменяме гумите. Дойдоха Хаусмайстера, Хаустехникера и ебали кой. Само ГСГ9 не извикаха. Не можело там да се спира друга кола освен на Онде. Аз се опитах да им обясня, че ще сменим гумите и след 30 мин ни няма. Не искам да се гъза на улицата докато тия инфантилни мозачноограничени немски шофьори минават зад мен ( вчера един ми застана на 30 метра пред мен напреко докато карах с 60 по околовръстното - беше и мокро ... но както и да е ... то ЕДНО ДА БЕШЕ ДОКАЗАТЕЛСТВОТО КОЛКО СА ПРОСТИ НЕМЦИТЕ ). Скарахме се и аз им казах, че щом техните коли могат да седят там по цели седмици мойта може да седи за 30 мин. Не можело и отидохме при собственика на сградите. И той каза че не можело. Излишно е да казвам, че всякакви опити да им обясня за какво иде реч завършиха с "НАЙН" разговора прерастан в истерия от тяхна страна и аз просто се обърнах и зи излезнах. Просто изкарахме колите на улицата и там си сменихме гумите. Незнам ... струва ли си човек наистина да реагира като маолумно говедо и да кае "Епа нема да ви еба майката - аре викайте полиция " и да си смени гумите или да се примири с говедщината. С Поляка си говорехме колко са лабилни немците като цяло и как губят контрол. Е Поле его пресен пример. НАЧИ - ПРОСТИ НЕМСКИ КОПЕЛЕНЦА - ако не се научите да мислите с главите си онзи капитал натрупан от братята ви през океана след втората световна ще свърши. На ония жълтите може да не са им големи пишките и да не могат да ви наебат - но ще ви ебнат. Отделно през това време тлъстите турци ще ви лашкат на задна.

Рейтинг

Коментари

ivan - на Mon, 19 October 2009
Брех .. незнаех че е на Айнщаин ;) Да ... точно за тва Дайхатсу ( Исузу ) говорим. То може ... то е малко и не пречи. Ние отсега нататък всеки път като минаваме с колелата много ще внимаваме да не го удерем случайно. И отсега нататък никога повече нямя да слушаме музиката на МАКС до 10 часа ЗАЩОТО ТОВА ГО ПИШЕ В ПРАВИЛНИКА.
Shorty - на Mon, 19 October 2009
Две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, макар че за първото не съм съвсем сигурен. Така го каза Айнщайн. А иначе, според мен прекалено много ги храним. Може да не са зле, ами ние да сме си въобразили... Макар че си спомням едно огромно Дайхатсу (или нещо подобно), дето вечер ви затапваше прохода, съвсем като в София. Него няма ли кой да го глоби?
vaso - на Mon, 19 October 2009
Виж ся, Бай Иване, грешен ти е бил подхода. Трябвало е с добро да им обясниш. Примерно, докато немеца ти обяснява как неможе да спираш там и да си чженджиш гуменетките, ти поглеждаш нагоре (в твоя случай почти направо) посочваш с пръст в небето и питаш:
"Абе, немецо, остави тия работи със спирането пред входа, я кажи тва малкото, черното с перката отгоре кво е, според теб?"
И той като ти отговори, знаеш как да продължиш! :>
rutash - на Mon, 19 October 2009
Опитал си се да убедиш германец, че нещо може да се случи не по правилник?! Защо си губиш времето с такива неща?
blade - на Mon, 19 October 2009
Думата беше за човешката глупост...ама нищо де, идеята е вярна :)
ivan - на Sun, 18 October 2009
Чичкото не е бил сигурен за първото ...