Педерасите ... - ivan - 2010-06-25 14:21:13
не бе сериозно нямах за цел да обида никого.
Ето една тема за свободни съчинения - " Аз смятам, че гейският парад трявба да ... " - допълнете многоточието

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

rutash - на Tue, 29 June 2010
Е няма HTML в коментарите и това си е :>
vaso - на Tue, 29 June 2010
Факт е, че общината и КАТ не пожелаха да затворят нито едно кръстовище с цел безопастното преминаване на мотошествието за откриването на мотосезона тази пролет. За това ние, 5000 моториста, който участвахме в него, си ги затворихме сами, къде безопатсно - къде не. Но за безопасността на 100-200 хомосексуалисти затвориха половината град и изсипаха няколко тона полиция.
Аз лично, се чувствам ужасно дискриминиран. Искам да попитам:
С какво живота на един хомосексуалист е по-ценен от живота на един моторист?
Второ, какво точно празнуват въпросните хомосексуалисти, и защо трябва да го празнуват със шествие?
stalker - на Tue, 29 June 2010
http://www.youtube.com/watch?v=W_U6C-4l7Mg
vaso - на Fri, 25 June 2010
Не съм го казвал преди, но пак ще повторя:
Не ми пречи да се ръгат в гъзягите, щом това ги прави щастливи, не съм против да си живеят заедно, не съм против в един полов акт един чифт ташаци да се блъскат в други. Но съм твърдо против с това да се парадира. Демек - ние сме педери и всички трябва да ни видят какви сме убавци. Ами не, аз не желая да ви знак какви сте убавци, не желая да ви гледам как парадирате с това, не желая един ден да ми се наложи да обясняван на невръастните си деца, защо двама "мъже" се обичат, искам това да стане когато те са готови да разберат защо вие сте "различни". Не искам да се дава право на хомосексуални двойки, било то женски или мъжки да осиновяват деца.
Нямам нищо против гейовете, стига да не ми досаждат и да не правят паради. Това не е хомофобия, това е здрав разум!
Аз смятам, че гейският парада трябва да се забрани, не за друго а защото, не виждам никаква полза от него, нито за гей обществото нито за нормалните хора.
ivan - на Fri, 25 June 2010
Не ме интересува всеки от коя страна на х*я седи по време на секс. Негова си работа. Но полудявам, когато някой с разширен кръгов мускул държи всички да разберат от какво му е разширен. И по-лошо. Когато се опита да ми обясни аз колко съм "старомоден" "невежа" и т.н. щом не издигам в култ розовите панталони и лилавата коса. Нямам нищо против да си се клецат, но имам против да парадират с това. Затова и не искам да си правят парад в моята столица. Аз не правя парад на това, че харесвам цици нали? Начи сега излиза, че тия дето се обявават за пренебрегнати и т.н. пренебрегват другите. Аз съм твърдо против.
rutash - на Fri, 25 June 2010
Еми който иска да е обратен си е негово решение и право. Не виждам обаче, защо трябва да се парадира с това. Аз не го намирам възпитателно по никакъв начин. Един ден, когато имам деца, не бих искал да стават свидетели на такова нещо.