Не може така ! - dolna_cherta - 2008-10-17 12:50:53
Представете си - България е в европейския съюз доста време и ние вече сме европейци (щот` преди не сме били, бехме у Китай). България трябва да е пълна с интелигентни и културни хора - като европейците! Но не !
Вчера се натъкнах на същество от друга планета - тази на простаците и безумните тъпанари !
Безумна засечка, излизайки от една пряка без мигач и оглеждане, пререди се като глиган със таралежови бодли в зурлата. Аз съм вече на клаксона, а тоз младйеж кове спирачки, отваря прозореца и ме заплюва !
Тръгвайки, започва да ме засича и да спира рязко ( а дано го цепна, че да ми бие два шамара невъзпрепятствано).
Следва спиране на светофара естествено един до друг, отварят се прозорците и започва едно крещене невъобразимо...а аз стъписана седя и единственото нещо, което успях да изрека (т.е. да изкрещя де :) ), беше : " АБЕ, НЕЩАСТНИК, ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ ?!?!?!
Следващата реплика от "европейската" му уста беше : " Абе селянко, не ми крещи, че ще те убия бе !!!!! "
И в този момент Господ се смили и пусна зеления светофар, за да тръгна и да не ми прекипи, че не знам....верно щеше да ме убие сигурно !!!
Последваха още 200-300 м засечки, до спасителната пряка...даже от гняв забравих накъде съм тръгнала и се забих вкъщи :D
Айде , "европейци" , множете се !!!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

Shorty - на Fri, 17 October 2008
Аз в Хенелора си имам 30см-ов нож. И съм го вадил, нема начин...
dolna_cherta - на Fri, 17 October 2008
Да, даже баща ми предложи да ми вземе една " ютия " ( фалшива пушка, но с достатъчно вхушителен вид, като я видиш отдалече )...само да и види цевите и е довиждане, не знае чия мутреса съм :D:D:D
vaso - на Fri, 17 October 2008
То батата не е за убийства, не че не става, ама има много по изискани оръжия за убиване. Батата има психически ефект. Едно е някав да ти се репчи и нешо да ти крещи слизайки от колата си. Друго е да слезе да те напсува, да отиде до багажника, да те напсува пак и да извади от там неква гьостерица, и да тръгне към теб псувайки. Дали няма да се замислиш, да се качиш в колата си и да се махнеш възможно най-бързо от пътя му.
И ако мога да си позволя да перефразирам моя добър приятел и съмишлекин Мърфи: Когато държиш бата в ръце, всичко ти изглежда като... като... като нещо което можеш да потрошиш с бата. :D
dolna_cherta - на Fri, 17 October 2008
Aз ще ти помагам, нали разбра? Трябва да имам пръст в оръжието за убийство :D
vaso - на Fri, 17 October 2008
Ми колко му е. Само трябва да купя от някаде заготовки. Да избацам 1,2 бати.
dolna_cherta - на Fri, 17 October 2008
и аз за такова нещо си мислех, Васе .... аре, заедно на струга :)
vaso - на Fri, 17 October 2008
За тва хората си купуват пистолети... хммм аз са се замислих, че в Джовани нямам нищо. Ако тръгнем да се дърмоним с някой селяк ще трябва с голи Деси и Лили да се оправям. Ще си струговам бата...