Дарт Пуй - vaso - 2008-11-11 14:15:22
Както всички знаете, Силата винаги е с Пуяците. И Пуяците винаги са силни. Зелен пуяк, нашият академичен специалист, който отговаря за класифицирането на различни феномени свързани с пуешкия бит и житие, вече се спря върху видовете сили и начина им на прилагане в своя научен труд озаглавен „Power”. Но аз искам да спра вниманито ви, върху една сила, която изглежда прави изключение и се наблюдава само при Черния пуяк. А именно Джедайската сила. Тя позволява на Черният пуяк да изважда светлинен меч - оръжието на джедая, да мести предмети със силата на глупостта си и да бъде ултра долен. Черният пуяк – джедай или още наричан Дарт Пуй, е ученик на великия Дарт Брадейдър, от когото се е учил дълги години на вярност към долната страна.Случайно разполагаме с документални видеоматриали, на който е заснет Дарт Пуй в действие. По всичко личи перфектното владеене на силата. Освен това разполагаме и със стенограма от разговор между Дарт Пуй и Горнода – също велик джедай но просветен в тайните на горната страна на силата.

- Dart Pui, I’m your father!
- No, it can’t be!
- Yeeees. Yeees it caaan. Come to the high side Pui.
- No, no, neeeeeeeeeeever! I’ll always be loyal to the low side!

Лекарите съветват да не се спори с Дарт Пуй, тъй като е резултатите може да са неочаквани и болезнени, както се убеди операторката в един от двата видео материала.

Рейтинг

Коментари

rutash - на Tue, 11 November 2008
Естествено, зеления ще надделее, защото е зелен ... Все пак е притежание на зелен пуяк. В ръцете на черен пуяк се намира просто назаем.
rutash - на Tue, 11 November 2008
А, трябва да го донесеш и да ги сбием! Ще стане шоу.
Shorty - на Tue, 11 November 2008
Нема грижи - старши къс пуяк - баща ми работи там и познава сите кукловоди. А тоя меч ми е познат - имам същия, ама свети в синьо :D
dolna_cherta - на Tue, 11 November 2008
Аз винаги съм твърдяла, че долен Вас тряя да отиде в НАТФИЗ и да им скрие шапките на ония ненормалници - преподавателите !
Danny - на Tue, 11 November 2008
Ще го подмамим и той сам ще дойде... прилагаме и някой друг долен номер и Воала :) черен пуяк в НАТФИЗ
rutash - на Tue, 11 November 2008
Да, така е пуяк на латински, може да провериш в моя научен труд "Power", където съм се постарал да издиря автентични латински наименования.
vaso - на Tue, 11 November 2008
Ахахахах, какъв долен план, тва накрая със сандвичите не нехуманно или по-скор немелеагристично (както според мен е пуяк на латински).
rutash - на Tue, 11 November 2008
Той Дарт Пуй онзи ден не искаше да се качи да си допиеме, ама се качи ... Ние ще го пленим с умела комбинация от долност и пуешка сила, след като го упоим с Джим и го изтощим докъм 6 в Магнито. После, без да му даваме да ходи при сандвичите, направо го гепваме и го носиме. Ще стане, ще видиш ...
vaso - на Tue, 11 November 2008
Дарт Пуй е незаловим с конвенционални методи и е неподвластен на въжета, белезници, камшици, шибалчици, мухобойки и арабски каиши за връзване. Така че, по-добре не опитвайте, ако не искате да вкусите моят светлинен чадър.
rutash - на Tue, 11 November 2008
Хвала на черния пуяк за тази статия! Аз одавна го подозирах в умелото владеене на светлинен чадър, но материалите (въпреки, че са заснети с моя телефон) за пореден път ме оставиха без дъх!

Аз предлагам дружно да заловим черен пуяк, да го вържем, да го запишем в НАТФИЗ и принудително да го замъкнем там. Вие какво ще кажете?