А защо? - poze pozevski - 2008-09-17 17:09:17
Седя си и се питам......Или само си седя....По наи-долно долен начин се чудя аджебъ защо пове4ето от долните катерици нямат снимки?Може би е време да излезнат на бял свят за да видим колко са долни.....

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

Shorty - на Thu, 18 September 2008
ХААХАХАХААХАХАХАХАА! НАПРАВЕТО ГО ТФА МАЙМУНСКИОТ ГАЗ!
dolna_cherta - на Thu, 18 September 2008
А така, кажете им !
ivan - на Thu, 18 September 2008
Абе да ... само гледам некви женски никове ... аре ги видим се пак кви са ;)))
КЕкеке (хили се долно и потрива ръце)
rutash - на Wed, 17 September 2008
Зеления пуяк им е приготвил едно малко адронно изчеластраторче. Ще има изненада - stand by (седи ми и ми най, бел. ред.)
vaso - на Wed, 17 September 2008
Ахахаха, той ме е изпреварил с коментара! :)
vaso - на Wed, 17 September 2008
Немож ги накара, Баче! Тва е зависимост. Сите искат да са долни, каниш ги, праат си акаунти и дотам. Не слагат снимки, нямат принос към общата долност, дори не са си направили труда да напишат защо са долни. Аз сериозно обмислям варианта, а и с Зеления пуяк го говорихме, ще им раздадем кикове ако не пускат нищо по един месец. И снимки ще им сложим преди това - по наш избор! :) Все пак тва е блогоподобен сайт и идеята е хората да ПИШАТ, а не да мълчат кат пуяци, които са си глътнали онова дет им виси над клюна.
Съглаен ли си с мен, Зелен пуяк?
rutash - на Wed, 17 September 2008
Аз им се заканих, че ако не си сложат снимки, ще накарам сървъра да показва една определена снимка по подразбиране. Аз съм намерил и перфектната снимка - голям червен маймунски гъз. В близък план. Но нямам време да реализирам идеята. Но събота и неделя идват, така че, внимавайте - слагайте снимките за да няма после ох!
Най-добри от poze pozevski
Последни от poze pozevski