Една доста долна постъпка от мен!!! Ааааа Съвет??? - fikusa - 2008-09-26 19:51:57
Здравейте Вие всички Долни тук в този БЛОГ. Това е първата ми статия тук. Бих желал всички ако могат да коментират по долу написаното от мен и това което ми се случва в момента.

Живея с приятелката ми на кавартира като имаме и съквартиранти с нас които тя не харесва. Когато се нанасяхме си търсехме съквартиранти чрез една брокерка. Наема на квартирата до този момент е 550лв. Брокерката ми каза че ще каже на новите съквартиранти че наема за тях е 300лв а за нас 250. Аз си замълчах като не казах нищо. Една година Съквартирантите ни дават наема който е 300лв а ние плащаме по малко. Онзи ден дойдоха наемодателите и съквартирантие поискаха да видят договора. Както се досещате вече те видяха че наема е по малък и стана страхотен скандал в което ни обвиниха че сме ги крали една година. Само да вмъкна една скоба в която ще напиша че на 2 пъти ни чезнат кинти по 50лева мамицу им йебем и предполагаме че са те. Та както написах стана скандала и те си искат сега кинтите които са 50лв по 12 месеца е равно на 600лв. Казахме им да се изнасят и ще им дадем парите след като разбира се си поделим всички разходи по апартамента които за последните 3 месеца са доста. Така сумата намаля на 300лв които имаме да им даваме.
Днес обаче приятелката ми сметна че не им дължим 12по50 а 12 по 25 тъй като наема е 550лв и дефакто сме трябвало да даваме по 275лв а не по 250. Така ние сме прибирали по 25лв а не по 50. Но след краткий следобеднй разговор приятелката ми версус съквартирантката разбрах по телефона че е имало заплахи от рода на чупене на крака и ръце от боксьори и тем подобни там щото оная имала връзки и бачкала за най добрия боксьор на Великата ни БГ. За момента темата остава отворена тъй като сагата не е приключила и май ще има 3ти рунд дето се вика така.
Моля Ви скъпи ми долни посъветвъте ме ко да праааа в таз ситюейшън дееба.
Надявам се като за 1ва тема бях изчерпателен и си излях душицата пред всичките 27 долни люде тук.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

shimmynow - на Mon, 29 September 2008
Долен Фикус,
За двеста-триста кинта никой няма да се навие да ви троши и гърби, ни са бизпокой, онея дето сте ги ишушкали цяла година са на балъка братчедите, но за ваше успокоение не е чак толкова сложно съберете с приятелката парите и си изчистете сметките.
rutash - на Sat, 27 September 2008
Аз казвам - ти долен ли си или к'во? Кой както се уреди. Като са се прецакали да плащат повече - прецакали са се. Да си се ядосват там и да си отварят очичките повече next time. Аз не бих имал скрупули, че дори и целия наем да ми бяха плащали. Който не внимава в картинката, така става. Но това съм само аз, долното общество ме познава добре, аз така бих направил, но другите сигурно ще оспорят.
Shorty - на Sat, 27 September 2008
Кой е тоя боксьор? Кубрат Пулев?
dolna_cherta - на Sat, 27 September 2008
ми и аз бих се намерила в трудна ситуация с тия хора...гадно е че не сте им казали че плащат повече, но пък тия заплахи са мноооооо голема простотия !!!! аз си мисля че по-умния отстъпва, така че давайте им там 250-300 лв. и приключвайте с тая простотия дето ви утрепва нервите!!! Стискам палци, успех !!!!
vaso - на Fri, 26 September 2008
Хммм, сложен казус. Трудо е човек да даде съвет в тази ситуация. Кофти е че не сте им казали в началото че ще плащат повече. Както и да е, смятам че заплахи за чупене на крайници за 250 кинта са смешни! Моя съвет е да опитате да се разберете с добро, защото с лошо... абе няма смисал. Успех.