Of Mice and Men / За мишките и мъжете  - Replica - 2009-09-29 11:25:50
Lesson Уан

...Може да се каже, че това е един своеобразен, кратък и определено безполезен урок по английски, но пък с картинки!

Всяка прилика и разлика със съществуващи и несъществуващи романи на Стайнбек е случайна!
(Стайнбек открадна заглавието на творбата ми в англоезичния вариант.)Та така! За постването на тези снимки и писания бях инспирирана от творчеството на Vasq (Вася), или по-скоро това е в отговор на неговото писание "За мишите килими и хората" - http://dolni.org/?nav=viewpost&postid=1883


В този урок ще запозная обществеността с обикновен пад* за мишка, който този път засяга долната част на женското тяло, която е по-долна от горната явно. ( Вася, излагаш се с горни неща в долен сайт! )Разбира се, ако не съм намерила по-добри примери от неговите, то поне тези ще ги допълнят. Този продукт се продава без, така или иначе безполезното упътване за употреба**, което само пълните глупаци четат. Истинските мъже ги четат, само ако всичко се оплеска тотално!
Затова, разбойници, незабавно се отправете към ракетната площадка и хванете кон, който издържа на път!

* пад - pad, в превод от англ. - 1. ракетна площадка; 2. кон, който издържа на път; 3. разбойник и др. (според речниците).

** Упътване за употреба - manual, от англ. man - мъж.


Засега толкова от Lesson Уан. Очаквайте Lesson Ту - Watch your step или Внимавай къде вървиш (ходиш).

Рейтинг

Коментари

Shorty - на Thu, 1 October 2009
Напоследък хич и не мислим. Само тръни се търкалят в блога.
rutash - на Thu, 1 October 2009
Даже ако мое да не мислим най-добре.
ivan - на Thu, 1 October 2009
Брех колко долно момичендзе. Евалата ... аз се се чудя що като видя пола ми се иска да бръкна в нея - а то щото имало мишка вътре ... или котка ( бел. пр. в гз. pussy ). А иначе тука сме се събрале се каймака на ентелигенцията - само за култура си говорим и мислим. Даже като не мислим пак ни е културно...
rutash - на Wed, 30 September 2009
Това е един високотехнологичен блог за кибер-долни. Някой ден сигурно ще го опростя и ще поправя дизайна, но дотогава - това е положението.
Replica - на Wed, 30 September 2009
Вася, ти нещо се превъзбуди от ненадейно осенилата те гениална идея... Наречете "оръжията" си Whitesnake, Дейвид Ковърдейл отдавна го е измислил.
Колкото до ХТМЛ-то - все още не знам за какво иде реч, как и за какво служи, освен, за да обърква нищо неподозиращи девойки като мен. Въпреки упоритото несъдействие на Вася, се справих :)
vaso - на Tue, 29 September 2009
Аз се замислих за имената на супер-оръжията...
"Whiteout", "Ton Of White", "White Arrows Of Life", "Aquatroopers"...
rutash - на Tue, 29 September 2009
Естествено, Васо винаги има зашеметяващ коментар :>
vaso - на Tue, 29 September 2009
Браво Юле! Най-накря дългоочакваната статия за подполния пад. :) И с HTML-а си се справила добре, като гледам :)
Може да откраднем идеята и да патентоваме и продаваме Joystick (на българси - кеф-пръчка или густо-шибучица) в мъжки панталон. Достъпа ще бъде през отвора отпред. По желание на клиентката с цип или копчета, ще предлагаме различни платове и материи, различни по форма и големина джойстици. Освен нормалните степени на свобода и стандартните копчетата и спусъци, ще добавим нов бутон, находящ се по цялата дължина на работния захватен орган на джойстик-а, или така наречената ръкохватка, който ще се дживи нагоре и надолу. Ще бъде идеален за презареждане на пушки в различни "шутъри" или при интензивна и бърза работа за активиране на супер-оръжия в симулатори. :>
Replica - на Tue, 29 September 2009
Айде сега подробности! значенията на пад-а ги копирах и пейстнах директно от речника на компа, затова моля, без възражения :) Мануал-а мислех да го до развия, ама щеше да стане нецензурно, а ние сме културни хора, все пак, нали?
rutash - на Tue, 29 September 2009
Ахахаа - много добре, с картинки е идеално. Само да кажа, че pad означава и тампон :>
Shorty - на Tue, 29 September 2009
Хахахаа, много добре! Само да добавя, че първото значение не е ракетна площадка, а Lunch Pad - място, където обядваш :DD