Четвъртит - toxigen - 2010-08-20 10:50:31
Долни,

изпаднах в размисъл тази сутрин. Консултирах се с Ножаров, обаче не е достатъчно. Дилемата е следната:
четвъртития кур дали е с квадратно сечение или е достатъчно да има четири ръба, т.е. да е четириъгълно сечението?
Например ето няколко възможни сечения:


Според Васко е 1, за да не первърта. Аз си мисля, че може и 2 и 4 да свършат работа. Какво мислите Вие?

Рейтинг

Коментари

ivan - на Sat, 18 September 2010
Хаха чекайте са да ви кажа как се ебе. Начи ... отговорът на този въпрос е подобен на отговора на въпроса на жена ти " Мило аз с тази или с онази рокля съм хубава" - подвеждащ е много и трбява да се сетите за скрита опция 3 - " мило и с двете си невероятно прекрасна ". Така ... обратно на темата. Начи сечението е различно по дължината на фалоса. Диаметъра нараства линейно по продължение на дължината. В началото напречното сечение с идеално кръгла форма осигуряваща лесно и приятно проникване. След това преминава в лека форма 3, оттам плавно форма 1, докато завърши с рязко изразена форма 2. Това осигурява максималко удоволствие за жертвата на четвъртития хуй - т.е. тоя дет го ебат озат - и гарантира отделянето на едри капки пот по челото му. Допълнителния "Уау" ефект се подилва и от линейно нарастналия диаметър, който води до разкъсни рани в областа на аналното отверстие. Като за финал допринасят и рязко наболите тестикули които през цялото време се лашкат в бузите на късметлията дето го язди четвъртития хуй. Това пък допринася за приятно зачервеняване на дупенцето. Ако въпросният чевъртит кур е монтиран на силовата остановка на мазен докер, се гарантира продължително линейно - постъпателно движение с елементи на притриване на лицево-челюстната област в мазния миндер. Така ... ако гореописаното изживяване ви наподобява на изпит по диференциални и интегрални уравнения в Технически Университет - София - УРА ... познахте.
Shorty - на Fri, 17 September 2010
shtiftut e dobur kompromis. frezvat te samo vednuj, a durji dostatuchno. no az predpochitam presovane - po tiasno e. ama edva li shte durji ako ima obilno smazvane...
vaso - на Tue, 14 September 2010
Да, и за шлиците ми хрумна, но според мен ште биоли много докато ти ги фрезоват. :)
toxigen - на Tue, 14 September 2010
А с шлици?
vaso - на Tue, 14 September 2010
А вариант с шпонка? :)
Shorty - на Fri, 10 September 2010
Принципно, за да не превърта, трябва да бъде ограничена т. нар. "периферна степен на свобода". При валовете и óсите това се извършва по два начина - чрез формово заключване (каквото имаме тук) или с пресово съединение - чрез набиване или монтаж посредством температурна разлика между вала и главината (което действа и при цилиндри). Второто обаче не се препоръчва, защото ограничава и т. нар. "аксиална степен на свобода", което всъщност ще ви пречи да го извадите и ше трябва тъй да си я носите...
А, да, и ви пожелавам да не попадате на главини с третата степен на свобода - радиалната - защото хлопа и при биене се къса лесно полуоска...
vaso - на Mon, 23 August 2010
Начи, брат, принципно моя би могъл да се върти около надлъжнатра си ос ако се постарая, Около напречната, демек през глава, нямам никакво желание да може да се върти. :)
rutash - на Fri, 20 August 2010
Много правилни форми сте избрали, ми се струва. Колкото до превъртането - вашите хуйове в такава посока въртят ли се изобщо?
vaso - на Fri, 20 August 2010
Както вече сам си отбелязал, по скоро е първият случай, но за да подкрепя теорията си с доказателства ще се спра и на останалите 3.
Вариант 1: Класически четвъртит хуй, който не превърта.
Вариант 2: Това е възможен вариант, но според мен той по-скоро ще превърта стържейки, заради ниската контактна площ съсредоточена само в 4те ъгъла.
Вариант 3: Това е сходно сечение с това на нормалния хуй и според мен също ще превърта заради изпъкналостта на страните си. Ако прекараме тангенти перпендикулярни на радиусите на дъгите, ще забележим, че те се пресичат малко над ъглите. Това ще спомогне лесното превъртане и практически ще обезсмисли ръбовете.
Вариант 4: Той е много сходен с вариант 1 и принципно ще върши същата работа. Според мен, квадрата е приет като стандарт, защото има 4 прави ъгъла, по подразбиране, за разклика от вариант 4 за който ще търябва да се води подробна документация, за стойностите на ъглите, както и ще се изисква сертификация.
:)
Най-добри от toxigen
Последни от toxigen