Пропаганда - rutash - 2009-06-14 00:09:41

Просто не можах да се сдържа. Не че искам да политизирам блога, но просто много ми допаднаха плакатите. Реших да ги споделя с вас. Предварително се извинявам, ако някой симпатизира на левите. Аз не съм от тях :)

Рейтинг

Коментари

rutash - на Mon, 15 June 2009
Аз нямах за цел да отправям някакво конкретно политическо послание. Всъщност просто умрях от смях, когато видях плакатите - сполучливи са и то много. Всъщност Илия и Васо са прави - просто отидете и гласувайте. Ако не знаете за кого - пуснете невалиден глас. Така Доган най-накрая може би ще отиде в опозиция.
vaso - на Mon, 15 June 2009
А, и още нещо. Все по-силно почва да ме дразни колко организирани са хората на Доганчо, смисал неговия електорат. И той ще взима все повече места в парламента, докато всички ние си седим вкъщи, и се оплакваме, че няма за кого да гласуваме, и че "всички са еднакви". Не новини на турски, а незнам какво ще последва.
vaso - на Mon, 15 June 2009
Хубаво е да се гласува. Интерсна логика, нали? Най-малкото аз поне, нямам желание гласа ми да се разделя пропорционално, след като не упражня правото си на глас. Разбирам много добре хората, които не виждат алтернатива за кого могат да гласуват. И това е ок, но нека се замислят дали не е по-добре, все пак да се занесат до най-близкото училище където обикновенно е избирателната секция, да влязат в "тъмната стаичка", да нарисуват един жмуй (жмуй - същото като хуй, но по долно - б.а.) на бюлетината и да покажат на кандидатите какво мислят за тях. Това също е позиция. Останалото е мълчаливо съгласие. Пък нека ми обясняват после по телевизията, че избирателите наказвали с ниска избирателна активност, тези гласове после се разпределят така или иначе. Според мен ще бъде съвсем друго ако има един солиден процент невалидни гласове.
Аз не съм много политически активен, но си имам свое виждане по въпроса и то е, че от мен зависи да кажа какво мисля по въпроса, и точно това смятам да направя на 5ти.
ИЗРОД - на Sun, 14 June 2009
ЧЕЕЕЕЕРВЕЕЕЕНИИИ..........
БООООКЛУУУУУЦИИИИ.........
Iliya - на Sun, 14 June 2009
Искам да призова всички долни да намерят време на 5-ти юли и да упражнят правото си на глас.