Дрифтинг на паркинга на Арена Младост - eli - 2011-09-19 15:06:20

Това намерих в нета.

"Дрифт като на кино"

Следващия понеделник, паркингът на „Арена-Младост” в София ще се напълни така, както се пълни четвъртък вечер, когато билетите са по 5 лв. Премиерата, която ще гледаме на 19 септември, се казва „Arena Drift Show”, епизод 1 от най-новия български сериал „Speed Challenge”.

Прожекцията е безплатна. Да. Носете си само доброто настроение и фотоапарат (да спамнете Facebook-а после с няколкостотин снимки). „Arena Drift Show” започва в 18.00 и ще продължи цял час. Главните герои във филма са осемте най-добри дрифт пилоти на България, които през цялото време ще возят победителите от конкурса на кино „Арена”.

След епизод 1 се гответе за втората част от поредицата „Speed Challenge”, която ще бъде прожектирана на следващата вечер на паркинга на „The MALL”.

В случай, че не сте доуловили метафората ни – филм няма да има, а истинско дрифт шоу под наслов „Да помислим за невинните… Шофирай разумно на пътя, ела и покажи уменията си на пистата!!!”. То е част от най-мащабното автомобилно мероприятие в България – „Speed Challenge”, организирано от нашите приятели от „Дриф Клуб България”.

Да обобщим за другата седмица: в понеделник сме на „Арена-Младост” за „Arena Drift Show”, във вторник гостуваме по същата схема на „The Mall”, където ще има „Drift Night”, а в сряда отиваме на „Арена-Запад” за още едно „Arena Drift Show”.

Четвъртък „Speed Challenge” се мести в Калояново на писта „Дракон”. Този ден ще са свободните тренировки, а в петък ще гледаме (а защо и да не участваме) в „Drift Battle”. Тогава ще гледаме и четвърти кръг от „Тайм Атак” и „Journalist Track Day”. Уикендът продължава с още една камара шоу програми, включващи дрифт, тунинг и драг. Но всичко по реда си! Първо на „Arena Drift Show”…

http://topgear.bg

А от мен е това, явно е репетицията преди шоуто от 18:00

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари