Закакво са ми жени като ми е над 25 санта - ivan - 2008-12-15 22:19:15
снежната покривка под ските. През изминалата седмица първа мюнхенска бригада пое отговорната задача да провери снежната настилка в областта на западните тиролски алпи. Както се вижда от снимковия матриал у лево грам снег нема. Скука отсекъде и през цялото време се караше само на пистата. За жалост за момента не може да бъде приложен и съответния видео матриал, но оперативните органи работят по въпроса. Австрийската бира е пивка и добре се лизга по пакет отпо 2 до максимум 10. Много добре се гарнира с водка, но резултата е рязко сменяне на горе с долу и обратното. Освен в тези иначе редки скучаи се забелязва и рязко наддигане на земната кора и праскане по челото. За по-опитните органи се предлагаше и известно количество малцова отвара. Така... региона е проучен и прошнурован и одобрен за по-нататъшни оперативни мероприятия с изключително рязко отличаващ се долен и непридуен характер. Очаква се по-нататъшно действие по горедоложения случай.

Рейтинг

Коментари

rutash - на Fri, 18 February 2011
Аз за пет не се навеждам ... имам си достатъчно :>
ivan - на Thu, 17 February 2011
начи с 25 санта кви чудеса праим не е истина. Е са даже къде другата седмица сметам пак да ги правиме. Дет се вика мое целата бела те направим. Ма мое и да не те направим ... как дойде. Аре Бай Ташев стегай се, че са чух че са напускали пак по 5 евра по пистите в Зьолден ... ;)
rutash - на Mon, 14 February 2011
Бах мааму, най-накрая некой писа! Хвала!
bglems - на Mon, 14 February 2011
Бахти, де попадна`х!!! нц нцццццц! Вие сте най-долната пасмина дет съм целкала наскоро!!! Не стига , че сте НЕМаЦкари и предимно НЕМЕЦкошпрехащи, ама и се гласите да сте окровени "педери"???? Лелеееееееееее опс жафче: УеУееееее ... Гоуеми сте!!!
Признавам ви го! щото .. глеам "25 сантима па после що ми са женски " и с ....моята недошибана тиква си викам: е ся , най-после едни расови "долу-горни" мъжкарчета , да ги ВКАРАМ у правия тунел, а то ... С НЕК било тва ...!!! Дейба късмета си!!!! Направо долна ЛЪЖА - още в зеглавието !!!
Браво!!!
Изкефихте ме!!!
........................
П.П.: Ако ... те така случайно некой от вас е поне 15-ка в спокойно състояние ....... аре .. нема да се излагам още с първия ... „пост”.
И утре е ден! БЪДЕТЕ ДОЛНИ --- ДО КРАЙ!
П.П.2: Ей, забрави`х: тука може ли да се СПАМИ на воля? Аре бе .. ошще не съм ви изчела сичките долности и ако ще ме затривате .. ич барем да не си напрегам зъркелите! Да ви отбивам и ... да бегам ... още по-долу!!!
;))
П.П.3: За късмет: НАЗДРАВЕ , ТрУфИмовци!!!!
ivan - на Tue, 16 December 2008
Да ... жените са моето падение както беше казал един колега. Аз затва смятам да ги отказвам. Само дозирано количество. Та бат Вас ... предлагам да основем братство ... на неженофеновете щото с понятието антифеминисти се злоупотребява. Та ... може примерно главния ритуал да приемне в братството да е помилване с големия меч по главата - примерно може да го кръстим Ритуала по Официалното Педерасомилство. Аааа да и който са го приели му се прошнурова легитимацията от двете страни ;)
waliu - на Tue, 16 December 2008
мда, карането на ски май е мноо долна работа ... все надолу ...
rutash - на Tue, 16 December 2008
С нетърпение очаквам организацията, да се изхързаляме едно хууто по тез писти без грам сняг по тях.
vaso - на Tue, 16 December 2008
Няма смисал, иначе аз бих. :)
Danny - на Tue, 16 December 2008
Остава, който не се е интересувал от жени тепърва да започне ;)
vaso - на Tue, 16 December 2008
Ах ти Баче Иване, с тази чутовна 25 сантова п..окривка снежна. + това, се чуствам длъжен да ти кажа, че жените отдавна са отживелица и не са модерни, както мигачите, спирането на червено и паркирането по нормален начин. Така че, който се интересувал от жени в някакав момент, може да пробва с друго, както ти със ските, например. :) Аз ще мина на картинг и те така. :)