Изпревариха ни! - Shorty - 2009-06-03 18:37:13

Те, това е, братя софийско пирати! Докато ние кръстосваме асфалтови морета в бързи, черни шхуни, мюнхенчани си направиха пиратска партия! Борят се против забраната за терористични игри като CS и против законите, които позволяват на гестапо да ти рови в компютъра!

Но по-важното е, че онзи ден, когато изпълзях от метрото и видях това, се сетих как миналата година с Кара-мисир Ефенди на последния сфетофар на Цариградско, на път за бургаските докове, ни попита една двойка в подобна на мойта шхуна (ама с по-голям такелаж) от коя партия сме! Еми, ей тая партия сме!

Рейтинг

Коментари

rutash - на Mon, 8 June 2009
Ами лишо няма, те още малко ще забранят Мрежата. Колко са глупави хората - сами създават всички неща, с които се борят след това.
Shorty - на Mon, 8 June 2009
Такааа, туко-що чух, че шведската партия на пиратите е спечелила едно място в европарламента! Представителят ще се бори за свободен обмен на данни в интернет! Ааааррргххх!
vaso - на Thu, 4 June 2009
Ти бате, са ше видиш утре как ще се отправим пак натам за един бърз тридневен рейд. Само аз ще съм с кораб, другото пирати ще са с джетове! :D Но пък в моя трюм ще е всичкото злато. :D
rutash - на Wed, 3 June 2009
Не е ли забранено? Иначе идвам да направя партия. Не съм австриец, ама да не повтаряме историята чак на 100%.
Shorty - на Wed, 3 June 2009
Ми, да бяха нпд се кръстили така :DDD
rutash - на Wed, 3 June 2009
То понякога това е достатъчно, за да те вкара в бундестага.
Shorty - на Wed, 3 June 2009
Балиги - влезнах им на сайта и им гледах едно клипче - нещо са се объркали, ама са уцелили в десятката с името...
rutash - на Wed, 3 June 2009
"... чрез информативно самоопределение" - какво трябва да значи това?!