Рейтинг

Коментари

ivan - на Fri, 25 June 2010
Гей е състояние на гъзъ - педерас състояние на духа. И ето я новата тема за разговор ....
vaso - на Fri, 25 June 2010
Аз винаги съм твърдял, че селянин не е геогравско понятие а състояние на душата. Путката също. :)
ivan - на Fri, 25 June 2010
Да се отбележи малко в защита на бедните хорица от провинцията - има доста софиянци ( доколко са софиянци е друг въпрос ) дет постъпват по аналогичен начин. Аре че закъснявам за педикюра.
rutash - на Thu, 24 June 2010
Това, което много хора не разбират и което предстои да разберат по един или друг начин е, че колата е скъпо удоволствие. Не е достатъчно да си купиш някоя вторична суровина за 300 евро и да й сипеш бензин. Който си има брада, трябва да си има и гребенче са казали хората. Паркирането трябва да струва пари. Влизането в определени зони на града с кола също трябва да струва пари. И данъци трябва да има, особено големи за стари коли. И т.н. ама това е дълга тема. Закъснявам за фризьор.
vaso - на Thu, 24 June 2010
Лошо, завземат ни. Тъпото е, че освен че са спряли като пълни селяни на средата на площада, практически май не нарушават закона. Макар че, аз не знам ЗЗДВП да позволява да паркираш насред площада, като пълен селянин! Но ако няма забранителни знаци... Лошото е, че освен с физическа саморазправа със собствениците или със самите коли, както предложи бай Иван, не остават други механизми за действие.
Аз за това се радвам толкова на идеята с зонирането на града на 3 зони - синя, жълта и зелена. И кадето и да паркираш си плащаш, освен ако нямаш адресна регистрация в района. Смисъл, поне селяните да си направят труда да се регистрират по местоживеене. Апропо, имам колега, който не е от София, купи си кола, регистрира си я, регистрира се по местоживеене, за да може да спира пред тях, или в радиус от 2 преки, където е синя зона. Само че от общината му показаха среден пръст, вече я няма опцията да спираш на 2 пресечки от вас, която се дори се заплаща. Оправяй се, спирай си на уя ако искаш.
И пред вкъщи започнаха да спират всевъзможни селяни, включително наскоро се появи и чуждестранен селянин. Завзвеха улицата сега вече спират и по тротоарите.
rutash - на Thu, 24 June 2010
Глей сега какво ги изби на насилие. Не така!
Shorty - на Wed, 23 June 2010
Защо те да имат право да паркират на 200км от дома си, а аз да не мога на 200м? И то, при положение, че като отида на море и ми казват "тук не може, ей там, по-надолу"?!
ivan - на Wed, 23 June 2010
Позната оперативна ситуация - налазване на елементи с изключително ниско ниво на интелигентност от всички страни отиващи на всички посоки по едно и също време. Перманентно решение не е познато, но постоянно препаркиране на дефендер в опасна близост до броните им помага и води до добиването на вроден рефлекс - Идва ли ония лудия 2 метра с ония белия джип - бегай! Ако не помогне се налага вродяването на следващия рефлекс - Иде ли ония лудия 2 метра с ония белия джип и закачи ли въже за неговата кука и за моята - още повече бегай! Третата степен е с лопата по главата - наскоро видяхме в едно клипче как става. При нужда, авторът на отговора може да предостави въпросното МПС под наем или сам да помогне в ситуацията.
stalker - на Wed, 23 June 2010
Rutash - добра работа - смятам да стана "обществено ангажиран гражданин" за няколко дни , седмици :)
rutash - на Wed, 23 June 2010
Слагат им скоби, глобяват ги, идва патрулка в по-хубавите случаи. Щото имат икономически интерес. Важното е да ги отучиш.
stalker - на Wed, 23 June 2010
Забравих да спомена - камиончето също е върху тротоара и частично на улицата. Някой да знае къде се продават тези лепенки : "паркирал си като идиот..."?
stalker - на Wed, 23 June 2010
това за процедурата е интересно - сноши същите коли бяха окупирали два тротоара на криволак и розова долина, срещу нас пък на най-тясното място има паркирано 3-ти ден камионче ( не от най-малките). та поне за камиончето май ще се наложи да погледна...ама те пък няма да могат да го вдигнат...
rutash - на Wed, 23 June 2010
Ама сега има някаква процедура по отмахване на такива. Трябва само да проверите. Ще ги вдигнат.
Shorty - на Tue, 22 June 2010
В Google снимките са на няколко години - още няма никой на средата на площада. Зимата на 2008-ма се научиха - тогава един си беше оставил благоевградския бус (от тия огромните мерцедеси), с ремарке и си отганизирахме кръгово движение. Не, че нямаше и такива, дето се движат по часовниковата, де...
Shorty - на Tue, 22 June 2010
Бравоооо! Отрепа рибата с тая статия! :D Не искам да съм егоист - всички са добре дошли, но моля, без коли :) И без много-много самочувствие, щото е смешно.