КОМЕНТАРИ


Ооо аре стига с тоя боп бе Васо, асансьорни техници сме все пак....
Пастърма - на Mon, 21 January 2013
Абе Васо, надолу с минекопна къртица да копам, пак немое те стигнем :) Ми ... само да ти кажа, че добре че е Киро ти дал пастърмичка а не някоя краставичка. Че това вече трудно се обяснява. Еле па ако краставичката е кисела - малка и гръчава .... ;)
Футбол и други болести - на Wed, 14 November 2012
Васо, не съм го казвал, но пак ще се повторя. Знаеш ли цигането как обяснява какво е заря - " Бате Бате ... нема нема и току си ебе майката " И ти така брато. Нема нема и току изригнеш с 200 по магистралата.

По повод вариянта с футбол в затревена местност с лек мирис на напалм. Предлагам да се включи трети отбор от пигмеи с максимална височина 60 см. Така ще има коментари от стила " И ето за малко да вкара гол, но какво става, каква фубтолна драма дами и гостода, липса на спортен шанс, късмет и каризма и ето пак Пеневото да изпусне 150% положение от 110% ова ситуация, и то защо, защото някой изпод храстите му взе топката от краката дами и господаааа... " Аре отивам в среща.
Богомилки - на Tue, 28 August 2012
нали знаеш, че женската богомолка похапва мъжкия след като се треснат ... кой знае какво е имал предвид под "богомолка" ;) мое някоя да го е накарала да се моли на бог ;)
Богомилки - на Tue, 28 August 2012
електронен джадай си ти Ввасо ;)
Bayrisches Kombuda Brettl - на Thu, 23 August 2012
Има, като го натиснеш и автоматично потъва копчето за вайсбира и два пъри потъва копчето за бретце. На екрана се изписва WWF - природозащитниците да не скачат - WWF значи просто Weisswurstfrühstück ;)
Молитва - на Tue, 26 June 2012
Аха... същия. Бая може да се посмее човек :)
Молитва - на Tue, 5 June 2012
Сила ... и това .... по повод църквата ... споделям мнението на Джорж Карлин - не мога да повярвам, че всемогъщия господ, който можел всичко, наистина не може да си набави пари, затова аз трябва да му ги набавя. ... забавно е ... потърси го в голямата туба. А иначе и по наже дороги ще изпиче ... ако ме разбираш какво имам предвид де ;)
Just another day in paradise - на Tue, 5 June 2012
Бре ... Васо сцепи .... Васо ... само едно щи кажа - там където синия Изаар тече и камъни влече ... вали да си ебе майката ... вече 6 ..... седмици .... Аз пък мисля дали да не си извадя ските ....? Щото освен че вали ... е и студ ... Ако ме разбра какво исках да кажа. И тук има задръствания и тук лайната миришат и тук има играчи. Сеш'се ? :)
Лятно - на Thu, 8 September 2011
пъъъълно ;)
>>>>>
5те Най-четени
5те Най-долни
Последно он-лайн
Последно с принос