Формула за изчисляване големината на пениса - Verena - 2009-02-19 15:50:42
Текстът говори сам за себе си :)

Измислиха формула за изчисляване големината на пениса

Учени от токийския Университет по феминология откриха формула, по която (според тях) големината на мъжкия пенис може да бъде изчислена по външни признаци.

За целта трябва да знаят номерът на обувките, дължината на носа и теглото. Ето и въпросната формула: A=35(B+3C)/D, където А - това е дължината на пениса, B - номерът на обувките, C - дължината на носа, D - теглото.

Според учените формулата е извънредно полезна за млади момичета, които възнамеряват да встъпят в брак, но не са правили секс досега с избраника си.

Какво да кажат обаче за вълшебната формула японските мъже, които, както е известно, обикновено са слабички и средният номер на обувките им е 38? Но и за последното има решение - напоследък в Страната на изгряващото слънце на мода са обувки с удължени носове (средно 5 см отгоре).

Освен това японските производители са се изхитрили да обозначават No 38 като No 47. По този начин кандидат-женихите определено изглеждат "по така" и внушават доверие у кандидат-младоженките.

Рейтинг

Коментари

rutash - на Sat, 30 May 2009
Тоа пааа ... па тоа паа ..
ИЗРОД - на Sat, 30 May 2009
Абе стига сте сметали бе, по- големи няма да ги изкарате...
Да не мислите че с ГОЛЕМ е лесно ??? Това си е жива мъка....
dolna_cherta - на Fri, 20 February 2009
Хахаха, мъжката статия рулира!!!! XD
Shorty - на Thu, 19 February 2009
А, и още нещо! Не знам кви са тия пениси, ама всичко над една педя си е кур отвякъде, да ви кажа :DDD
Shorty - на Thu, 19 February 2009
Ми, да! Да бяха сложили ръста не мястото на теглото - в знаменател! За моя радост и ужас на Извисения пуяк :D Макар че и при мене излиза 30 - аз се чудя що припадам като го вдигна, а то няма толкова кръв...
vaso - на Thu, 19 February 2009
Мдам, 44 европейско е 28.5 японско. И пак не излиза. Спорeд мен, формулата им куца при килата. Там зависимост няма. И 200 кила да станеш, пишката ти няма да порастне - най-много да се скрие под телесата. :D Да бяха сложили ръста на мястото на килограмите, ок защото при него има зависимост макар и не голяма, но все пак има.
Verena - на Thu, 19 February 2009
Една забележка: Размерите на обувките на японците са различни от европейските :)
vaso - на Thu, 19 February 2009
Ееееееебаси, имал съм 30 санта пишка и да не знам за нея! :D
Тия малки човечета с дръпнатите очи, са ебаси комплексарите..