Най - после ! - dolna_cherta - 2008-10-14 15:59:28
Само, за да се похваля ( а и да пост-на нещо ново в блога ) - оправих си най-накрая проблема с тъпия LOW DISK SPACE ( C:\ )! Едни папки, дето въобще уж не съществуват , а всъщност си съществуват с пълна сила и аз се чудя откъде ми идват , значи , тия проблеми!!!! И то (естествено) тия неща се забелязват съвсем случайно (поне от мен де)! :)Айде, със здраве на всички с бъгави машинки :)
P.S. А и на другите също :)

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

dolna_cherta - на Wed, 15 October 2008
ама аз и за секунда не съм си помислила, че искаш да изречеш обидни думи, насочени към моята крехка същност :):):) майтапа да става :):):) а и за простите решения си не 100 ами 10000000 % прав, точно това стана вчера
vaso - на Wed, 15 October 2008
Скъпа Бексквидо, аз бачкам като съпорт от време на време, знаеш закво иде реч. Не искам да те обидя знам, че не си тъпа, но болезнения ми опит ми е показал, че понякога, сложните проблеми имат прости решения, които пропускаш оценявайки ги като твърде елементарни. ;)
dolna_cherta - на Wed, 15 October 2008
и...бат Васо, не мисли, че съм толкова проста, начи !!! :):):)
dolna_cherta - на Wed, 15 October 2008
Абе аз кошче не ползвам :):):) Директно shift + Del и да ми се махат от главата....просто тъпия Windows е решил, че трябва да си ги пази....ей така - за всеки случай ! :):):)
vaso - на Tue, 14 October 2008
Тва с несъществуващите папки, да не е случайно случая в който, ти уж си прекратила тяхното съществуване, а дефакто си ги преместила в кошчето, където те съществуват с вкошосъществуваща сила?