Чорба, каша, боб, фасуууул - dolna_cherta - 2008-10-16 15:39:15
Скъпи долни !
Имам удоволствието да ви съобщя, че след мой коментар в блога, Rutash даде чудесната идея да узаконим нашата скромна организация като такава с неправителствена идеална цел. След още едно кратко разяснение решихме, че е най - добре да се съберем отново на една долна сбирка и да решим какви ще ги къдрим !
Скоро очаквайте подробности !!!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

vaso - на Fri, 17 October 2008
Ъ! Каде се е чуло и видяло мъжки врач!? Особено къс такъв. Ще му трябва перископ да гледа в кристалната топка. + тва точно този ли математически мозак ще караш да вярва във връзка с други светове.
dolna_cherta - на Fri, 17 October 2008
Шортиславе, и аз това си мислех...нааправо не е за вярване от колко хиляди километри четеш мисли...я вземи да се цаниш за една врачка ( в случая врачко ) :D
Shorty - на Thu, 16 October 2008
Долната цел съм я споменал още в пилотната си долнотия - така че е нормално да съм хипер "за". Трябва да се въведе и членски внос (във вид на статии и коментари, примерно).
dolna_cherta - на Thu, 16 October 2008
Нека си мислят, че целта е идеална - тамън ще можем да разпространим словото си измежду повече народ :)
dolna_cherta - на Thu, 16 October 2008
Глей ся бат Васо, това че вие сте постановили нищо не значи. Все пак аз поех тежката задачa да разуча какво що трябва за целта, а то хич не е малко :)
Долната цел е ясна, но не е нужно горните хора да разбират това :D
rutash - на Thu, 16 October 2008
И както модерните учени, запознати с теорията на Айнщайн биха добавили - "И да е сигурно, то е само относително." Така че - експериментирайте.
vaso - на Thu, 16 October 2008
Аз не случайно си експериментирам, защото както са казали старите, умни и технически неграмотни хора:
"Не се знае, знае ли се! А ако се знае, не е сигурно!"
Но те вероятно са имали предвид нежния пол...
rutash - на Thu, 16 October 2008
По-нататък може да прерастнем в партия и също като Иван Кулеков и Христо Бойчев навремето, да се явим на избори. От сега казвам, че не искам да съм министър на държавната администрация. Може примерно да оглавя Министерство на културата и долните прояви (МКДП).

Мале, сега като си спомням, Кулеков и Бойчев щяха за малко да ги изберат, добре че се отказаха навреме. Просто си направиха социален експеримент и на практика доказаха колко прост може да бъде народа.
vaso - на Thu, 16 October 2008
Виж са, ние мноо отдавна се постановили, на учредителното събрание на рождения ми ден ако се не лъжа, че не сме с идеална а с долна цел. Все пак трябва да взимат предвид тези неща.