смехорийка - dolna_cherta - 2008-10-16 10:09:11
Глейте са от грешки какви работи се намират :):):)Този текст го открих съвсем случайно някъде из дебрите на нета, стори ми се забавно и ...ето го тук :):):)Бре да му се не види!
Какво са виновни потребителите, че админите/програмистите/вебдизастерите са неграмотни?

То пък някой каже "а", другите изреждат цялата Азбука.

50% от съобщенията са вече като разговор в кварталната кръчма над поредната мастика.

Това можеше лесно да се предвиди. Просто преживяваме поредното "обновяване" на списъка. Винаги идва момент в който във всеки списък идват различни тролове и различни митични същества, които искат да са част от "световната мрежа". Най-често това са недорасли момчета и момичета с излишни хормони в кръвта. Почти всички са от т.н. "4ат поколение" и си мислят, че списъкът е нещо, като кварталната кръчма. От такива спасение няма. По-точно списъкът ще се оправи сам - просто ще им омръзне и ще се махнат - eр98 май вече го направи, прав му път . Лично аз не съжалявам, че го няма.

Все пак да помоля оставащите: "Нека всеки, който няма какво смислено да каже - просто да си мълчи. Иначе пречи на останалите"
Това са елементартинте правила.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

rutash - на Thu, 16 October 2008
"Аз знам, че нищо не знам". Това си е много информация, да го разбереш не е лесно, а да го признаеш - хептен. Но в този смисъл: "Смисълът но този текст е, че той няма никакъв смисъл".
dolna_cherta - на Thu, 16 October 2008
Айде сега :) между другото точно вчера ми се случи нещо подобно преди да заспя (имам предвид странните мисли , а не жените-шофьори), а след това и мега странни сънища, но....ще си спестя историята ...не е за пред хора (blush)
vaso - на Thu, 16 October 2008
Точно преди да заспя ме налягат такива мисли - размислите на един луд. Когато центъра на мозъка, който отговаря за логиката спре да работи и се потопиш в царството на Морфей, тогава мислите ти губят своята посока и се получават подобни неща. Представете си състезание от формула едно с жени шофьори на огромен, празен паркинг... хаос и безумие.
dolna_cherta - на Thu, 16 October 2008
за смисъла де
dolna_cherta - на Thu, 16 October 2008
и аз така мисля, затва го post-нах :):):):)
vaso - на Thu, 16 October 2008
Ъъъъъ, или аз нещо съвесм изтъпях - вариант, който въобще не изключвам или в този текст няма никакъв смисъл. А може и още да не съм се събудил на 100%. Няма акво друго да кажа, за тва ще си замълча.