Края на света дофтаса - vaso - 2008-09-10 17:25:25
Края на света идва!!! Филмчета в „ТиТръба”та, черни дупки, земята ще бъде погълната, таз подземна пущина ще ни затрие всички! Армагедон настъпва, краят на дните е тук. В 10 часа на 10ти септември ще пуснат адската машина и това ще е края на света. Истерия по-сериозна и от тази за „проблем 2000”. Хипер, ултра, мега, Големия адронен колайдер беше пуснат днес! Ужас! Не искам да умра! Живее ми се бе, а и все още съм дествен. Не може сега да умра – толкова съм близо. Защо им е на тия учени да го пускат тоя Голем адронен колайдер и да засилват и затърчват в него некви малки частици, разбираш ли. Па и ше го охлаждат до да си ебе ниските температури. Е не немога да го разбера, искали да пресъздават големия зриф. Кауни прости! Да бехте дошли като гърмеха складовете, сичко щяхте да рзберете. На охранителя му намериха стола край Пловдив, а никой нямаше идея каде е.
Всъшност, требеше вече да сме измрели. То 10 часа откога мина. Възможно е да сме умрели и още да не го знаем, щото в черната дупка времето е спряло. Начи хич не е ясно кво се случва. Аз тука ли съм, не съм ли? Почвам да се търся. Немога да се намеря! Кво става тука бе?! Тва е разработка на физиците, искат да ме затрият и да си умра дествен. Ох, намерих се, тамън се бях притеснил. Събрали са се 7000 физици там, представяте ли си го тва? И си задават въпроси и пускат Чукаси адронния блъскатор и ше чакат отговори. Недейте така бе! Не си правете пишки с черните дупки, питайте ме мен аз ще ви обясня сичко само да няма черни дупки. Айде питайте!

Дали Стандартният модел нарушава механизма на Хигс за образуване на масите на елементарните частици? Ако не, колко са Хигс бозоните и каква е масата им?

Стандартния модел няма как да наруши механизма на Хигс за образуване на масите на елементарните частици щото е най-простия възможен от моделната гама и няма грам екстри. Няма кожен салон, няма клима, няма нищо допълнително – кви маси искате да нарушава. А Хигс бозоните са 4, по една на секо търкало... за масата вижте каталога, падрази долни!!!

Ще бъде ли по-точното измерване на масите на барионите напълно съвместимо със Стандартния модел?

Барионите ги мерихме ония ден с Румен, двамата. Такива измервания направихме, толкова точни бяхме, че после едва се прибрахме. А на другия ден Стандартния модел ни се виждаше черен.

Имат ли елементарните частици суперсиметрични партньори?

Имат много ясно, нали ние, в качеството си на елементарни позьори, секи път като излезем точно тях търсим! Тия суперсиметрични партньорки... само да ги намерим, какво сме им намислили.

Защо има очевидно нарушаване на симетрията между материя и антиматерия?

Е за тва сте станали физици а на пуяци като нас! Може ли такъв въпрос да ми задавате. Тука нарочно нема да ви отговоря.

Съществуват ли допълнителни измерения (както предсказва теорията на струните) и можем ли да ги "видим"?

Съществуват. Тва че сте кьорави не означава, че ги няма. Измерението „Секса и града”, например – тва е паралелна на нашата вселена в която всички пият Cola Light, имат лайт мотив, ядат Nestle Fitness, чакат „тузаря” да им подари голем гаргароб вместо пръстен, известни са, одат с големи очила по Витошка и немое се говори с тях. Но това е щото са в друга вселена – те не са виновни. Ние ги виждаме, ма те нас не! Аре питайте последно, че се изнервих нещо!

Какво всъщност са тъмната материя и тъмната енергия?

Тва, дефакто са нещата, които ни дават най-вече „СТРАХОТНАТА”, както и други най-различни сили, като "плажоразравящата" и "гъзовтресяващата" с чиято помощ ние вършим нашите долни и тъмни деяния.
И за тея ли глупави въпросчета вие построихте Да си ебе големия адронен изчеластратор? Да ни бехте питали първо, офчари таквизи!!!

Рейтинг

Коментари

rutash - на Fri, 12 September 2008
Добре де, как ти хрумна "изчеластратор"? Смисъл не моа да го проумея. Откаде ришли ти идват музите ришли. Ще има още мноо време да се смея, секи път като си помисля за изчеластратора и как е направен за да те изчеластри.
Shorty - на Thu, 11 September 2008
Всички ни чака Адронния :D
rutash - на Wed, 10 September 2008
Е как така как? Ми щото е много долен. Аз него мисля да го преместя най-долу в списъка трайно. А пък ти, Вас, ако наистина не се търпи вече - ми почеши се. Или земи душче, няма да ти падне черното :)
shimmynow - на Wed, 10 September 2008
евалата, бе, Вас, как можна сътвориш таквоз матриалче?
vaso - на Wed, 10 September 2008
Черния пуяк е на ръба! Не се търпи!!!
rutash - на Wed, 10 September 2008
Някоя суперсиметрична партньорка да земе да го друсне тоз пуяк, да не си замине девствен.