Oahkotzel  - ivan - 2008-09-12 00:12:28
Е не ... просто неска немаше начин. Чухме се с онова късото момче - дето е изключително долно и трябваше да се съберем малко да обменим възмущение. ТА сподели той, тапата била избила и цялата простотия потекла и се стекла в блога. Та чекай ся да ви разпраам. Аз да доподкладя темата с тия пеераси немците.
Писна ми секи да ми вика " ААА той немеца знае " " ААааа той немеца го е направил " - да, има няколко неща за които съм съгласен - колите и бирата. Ма друго няма ... тва е ... точка. Всеки път като се захване темата се намира някой тиквеник дето видял на баба си шевната машина на тавана дет има същия звук като MG32 7.92 и стигна до извода, че немците като пърдят и мирише на френски парфюм и виж ние българите колко сме тъпи. По темата за националното самочуствие некой друг път ... Деба ... забравих кво исках да кажа .... ААА да .... та писна ми.
Наскоро се замислих тва баварецо колко опщо има с нашио шоп.
1) Пълен простак е
2) Ако нещо може да се каже на нормален език, той ще го каже инак
3) Не му пука да ходи по джапанки/чехли в офиса дори и да има официАлна среща
4) Секне си носа навсякъде и с огромна сила - грейт форс демек.
5) Смета че от Изаро по-длибоко нема ( не, няма правописна грешка - точно Изар е)
6) Пак да повторя пълен тиквеник е

Просто .. ся като се замислих темата колко е всеобширна ... като гъзъ на бат Женята МинчеФ... и като се замислих колко е късно... по-добре да си лягам. А за темата още съвсеееем съвсем скоро.

Аре и много ви здраве ... и да не забравяте - по нещо долно всеки ден ... пък дори и било то да накарате бабичките да кажат " Еххх тая днешната младеж не е като едно време ... " ;))))))))) Сетихте ли се другата тема ;)

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

vaso - на Fri, 12 September 2008
Вижте кво, къс и длъгнест пуяци - ше ви шибам полуголи, ша си зема една автовишка и ще се спускам ниско да шибам късия и ша са извисявам във височина за дългия. Кви са тия Шплехен млехен заглавия... я пишете на шопски да не проговоря аз на чернобразилски. Иначе съм съгласен и с двете статии! Немците са доста досадно племе, бил съм там няколко пъти за по малко и няколкото пъти съм бил на път да се обеся в стаята си. Вие как деяните там - немога да си обясня.
rutash - на Fri, 12 September 2008
Трибуната точно за таквизи неща я сътворихме, ползвайте я WGF и по мноо. Ся обаче аз тука не съм съгласен. Смисъл нашенскиот шоп си е една мноо светла и възпитана личност. Да не говорим колко е долен. А немците от друа страна (дагеген демек) не моат, ришли да му стъпат на малкио пръз ришли. Аз скоро ще проимам статия за шопа - stand by.
Shorty - на Fri, 12 September 2008
Мдам, споменах за бъркането в носа на публични места, ама съвсем забравих за секненето... Добре, че и други са видяли свят да ме допълнят! С дългото момче само преди малко имахме разговор - и ето, че има трибуна, където да се изревем и оплачем :DDD Гут г'мохт, Ормл!