Като у Ница ??? - ivan - 2011-09-27 14:46:08
Пак да кажа - ще псувам, ще съм циничен и ако това не ви харесва мое се *** в **** ... :)

Както се знае, долните сме много компонентни по всложни въпроси. И понеже ми е интересно какви неща стават в момента у село Катуница, реших да посветя тази душевна повръщня точно на тази тема.
Преди да скочим с двата крака у водата ще ви разкажа един виц. Интересен е.
Олимпийски игри. Борба. Треньорът казва на състезателя: "Внимавай, че тоя има ебаси хватката, докле се усетиш и ще те нагъне кат пенсионер 5 лева". Мачът почнал. И нашия човек в първите 10 секунди го нагънали на фльонга и нещата отивали на положение да си ебе майката. И Треньорът се отчаял и посърнал тръгнал към съблекалните. В този момент внезапно се чуват бурни възгласи от тълпата, обръща се треньоръти вижда съдята вече вдига ръката на нашия човек като за победител0. След награждаването треньорът го пита" Е как се измъкна бе ?" "Еми тренер - намля ме ония как си искаше върза ме на фльонга, но нещеш ли гледам пред очите ми две топки и като ги захапах с всичка сила " "ЕЕЕЕ баси ... тва не е ама хич спортсменско !!!! " " Абе тренер .... ти и идея си немаш на какво е способен човек като си захапе топките"
Та ..... така става като те вържат на фльонга. В един момент изригваш и става както каза цигането гледало заря " Бате бате ... нема и току си ебе майката". От 2 дена следя какво става/стана в Катуница и понеже не вярвам на нито една медия , реших да диверсифицирам риска и да гледам и чета колкото се може повече различни мнения. И ето какво мнение аз си изградих. Въпреки, че циганите ме дразнят зверски, смятам, че в случая не става въпрос за расистки проблем. Не ме разбирайте погрешно - и аз мразя да гледам някаква циганка дето циври, че няма пари и професията "Майка" е получила на 12 и оттогава бълва деца за да точи социални. И мен ме дразнят разни мангали дето им дават нов блок в Ямбол и те го правят на дармадан. И мен ме дразнят като те не си плащат тока да се казва " Ми малцинство са, не са интегрирани". Еба ги ... ми да се интегрират бе ... мен кой ме е интегрирал. АААА маха зема накрая ги диференцирам като не мое ги интегрирам. Та ... в този случай според мен става въпрос по-скоро за един мазен олигарх, който се е заринал с пари, обградил се е с разни подкупни подгъзни ченгенца и си мисли, че е фанал Господа за уя. Същия този олигарх боклук явно е тормозил доста дълго хората в Катунци. Мислел си, че е над закона и ги е нагъвал. Сгъвал ги е на фльонга, но е забравил, че те си хапят топките. И сега му се разказва играта. И аз съм за. Нека му се вземе страха и разбирам хората, които чакат полицията да си свърши работата и тя не си я върши. Затова те си я вършат сами както и когато могат. И полицията да не се оправдава " Ама ... то такова ... не можеше по-добре" Можеше педали мършави - можеше, но не преди 3 дена ами преди 3 години. И тогава можеби нямаше да има човешки жертви. Това което исках да кажа е, че не подкрепям да се подклажда конфликт на расистка основа. Но подкрепям това олигарсите да се приземят на земата обратно и да разберат, че над всички държавни закони ( които явно те не зачитат ) е закона на тръбата и тупаницата. А пред тръбата всички се прекланят !!!! Ако се гавриш с някой, рано или късно ще ти го върне и колкото по-дълго си се гаврил, толкова по-големи са лихвите. Казах

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари