Малко нови технологии - ivan - 2010-02-13 23:33:15
Абе наскоро пак гледахме как онзи ми ти технологичен гуру Стив Джобс представи новата си джаджа. Аз лично го смятам за голям гений и майстор на презентирането, но продуктите му от техническа гледна точка за мен си остават една голяма тотална нула. Както и да е ... има много информация и мнения по този въпрос в Интернет и ние като едно долно общество нема да се занимаваме с това да я преразказваме. Просто се сетих каква ли ще е следващата джаджа на чичко ти Стив Джобс. И си мислех, че напоследак много ми се иска да му тегля на некой една от наще убави цветущи псувни ма немога. По разбираеми причини - немец е. Та за целта си мислех да му предложа да направи едно такова устройство дето му пишеш псувнята на родния език - то се връзва в Интернето и там прави нещо и я превежда на езика на който ти трябва. Като разширение на бизнес модела може да се предложи и онлайн магазин с псувни дето срещу 1 левче мое си свалиш некоя мазна блажна за душата. Отделно тоя дето я измислил ще получи пеесе стинки примерно. Името на новата джаджа ще е естествено iSiktir ( АйСиктир ). Сметам че е идейно. Даже сметам да го патентоваме като идея и да защитим търговската марка. Така ще може да съберем пари и да наемем некой да ни пише глупости в болга.

АйСтигаТолкоГлупости

Много ви здраве !

Рейтинг

Коментари

stalker - на Mon, 15 February 2010
http://www.gizmodo.com.au/2010/02/google-working-on-speech-to-speech-translation-phone/
Shorty - на Mon, 15 February 2010
Ne be, da go nakarash da se izchervi :D
vaso - на Mon, 15 February 2010
Да, името е уникално! Аз предлагам да е с дисплей, за да може да се свалят и цели клипчета с псувни. Може да предложим и самоучители за псувни на различни езици. Може да се продават и игри за джаджата. Примерно "Swear hard", където на първо ниво целта е да нагрубиш монахиня а боса на последното ниво е Сърбин, който трябва да разплачеш. :)
ivan - на Sun, 14 February 2010
като аксесоар се предлагат и портативни 800 ватови колони със субууфер. За таксиджии има отстъпки при пазаруване на едро. Отделно смятам, че и функцията " Автономно отговаряне " би се продавала доста добре !
Shorty - на Sun, 14 February 2010
Името го намирам за уникално! Мисля, че ако го предлагаме във варианти с 2, 4 и 8гБ флаш памет, ще можем да качим по няколкостотин най-важни изрази на няколко фейвърит езика! А ако е с дисплей, ще могат да се свалят различни 3D модели, които да ти го казват и с жестове. Предлагам и вариант за задно стъкло на кола - със захранване от запалката.