За много години! - ivan - 2010-01-02 18:34:03
Аре долни - добутахме я и до 2010. През 2010 искам да пожелая на всички долни - да ни е леко на душата, тежко на джоба, широко около врата и тесно около к... ( за жените още не съм измислил ). Надявам се всички сме преживяли празниците и онази позната тъпа болка долу вдясно не ни мъчи толкоз много. За тез от вас които са попреяли с разни ми ти прасета, пилета, пуйки, сърми, пълнени чушки, гювечи, баклави и торти бих споделил тука една много лека и съвсем диетична рецептичка. Она се вика Кисело с ориз. Така ... първо се резка лекинка сланинка от оная на дедо ти Митьо дето му е дадена от чичо ти Илия дето са колили гуди на Сунгурларе. Она е наложена с праз чубрица и чесън. И понее на гудата четината се не пърли с бензинова лампа ми се драща с вряла вода и мотика и нема четина у кожичката и си е ебала майката за вино направо. Та нарезва се малко сланинка и се турга у една тенджера да се позамисли за 2-3 мин. След тва след като сте му изцедили сока и сте го изпили се нарезва киселото зеленце малце на ситно и се турга да се запържи у сланината. Като позаседи и киселото зеле се слага ориза и се турга 3:1 вода. Т.е ако сте сипали една чаша ориз му се сипват 3 чаши вода - слага се и червен пипер да си ебе майката. След тва се обелва една глава чесан сипва се от онова червеното вино дето на баджанака на тате ортака му го е зел от едно село от Пловдивско и се седа на разбор кой каква простотия е направил по празниците. НАЗДРАВЕ!
Те тава е от мене. Тия дни барем ми остане време да понапиша една две други статии. А са се сетих в тон на Късото Гейче да кажа - ЕВАЛАТА София - много ми аресва на 1-ви. . Тука се вижда как в 4 без един уй минавам целата Сливница на хафтопилот и пасатога ( още известен като Цеца ) арчи 4 и малце. Ебал съм го !

Рейтинг

Коментари

Shorty - на Mon, 11 January 2010
Тва е най-смислемата статия от месеци насам... А и аз тия дни си паркирах пред къщата, без някой непознат да ми прави МЕКИ намеци, че на Софията само туй място знае и, че трябва да паркира там, щото иначе после няма да си намери колата :DD
rutash - на Mon, 4 January 2010
И както вече установихме: най-добре живи, че колко здрави си заминаха...
vaso - на Mon, 4 January 2010
За много гадини и от мен! Живи и долни! :>
blade - на Mon, 4 January 2010
Да, задълже да има сняг, че иначе закъсваме! :) Живи и здрави!
rutash - на Mon, 4 January 2010
За много години и от мене. И за много километри! И дано има сняг тази година, не само студ...