Събота късен следобед - vaso - 2009-02-23 15:21:55
Както вероятно вече сме споменавали, събота и неделя са дни, в които ние като едни видни люде, се занимаваме с ред долни деяния. Този уикенд, майката природа ни предложи поредната доза сняг и студ, които като цяло не ни оставят с много възможности за добро пекараване. За щастие, снега има и положителни страни – предлага възможности за суркане. Ние се суркаме по планините, но можем да се суркаме и в градски условия... с колите си. :) Така и решихме да направим в съботния студен следобед. Събрахме се, натоварихме се който на каквото возило има и се отправихме към Бояна.
Тук искам да направя едно лирическо отклонение. Що за удоволствие изпитвате от това да се въртите като пумапли с колите си, ще попитат някой от вас, вероятно от женски пол. Веднага обяснявам, освен чисто забавната част не мероприятието, то помага за oпознаване на възможностите на автомобила, за неговите реакции и поведение върху заледена настилка. + това на затворен широк паркинг няма много в какво или кого да се удариш, за разлика от софийските улици.
Такаааа, с голямо разочарование открихме, че когато баче Бойко чисти града – чисти насекаде. Бяха ни изринали хубавото месетнце до асфалт. Гадове! Както и да е, успяхме да се попързаляме малко от малко. Извинявам се за треперенето на камерата, обаче беше ебаси студа!
И така предлагам на вашето внимание малко снимков и видео матриал:

Рейтинг

Коментари

rutash - на Mon, 23 February 2009
Е, щом гумите са то по-ценни от съединителя...
vaso - на Mon, 23 February 2009
Стига рева, не ти е гейска снимката.
Nick-dolniii - на Mon, 23 February 2009
Ауу по гейска снимка няма!!! A за гумите си прав аз и за това не я мъчих колата то на фиумчето сеедно мойта неможе да откине :))) Яко полу съединител :))
rutash - на Mon, 23 February 2009
Е, чак толкова прецакани не бяхме. Само оставихме малко повече гуми от планираното. Ама иначе бяхме екстра.
Verena - на Mon, 23 February 2009
Хихихихих, прецакани! Бат Бойко изринал снега ;)