Внимание, чукаси големия изчеластратор (ЧГИ) е в опастност!! - vaso - 2008-09-15 16:33:11
Мръсни хакервачи! Вагабонтини! Нехранимайковци! Ненапиитатковци! Ваща болест шашава! Как ще посягате на Бая едрия хандронен изкарабашватор? На този нечовешки, колосален и неприкосновен големовзривопресъздавател и дребночастичен засилвател!!! Кой ви каза на вас, че можете да се гаврите с туй чудо на техниката? Скии тука кво пише в нюза, че гадовете са повредили един от файловете на CMSMON. А той въпросния, командва работата на компактния мюонен соленоид. Какво иде да покаже това – влизат да чупят чукаси големия изчеластратор обаче повреждат дребния мюонен незахарид! Доста подла постъпка от страна на тия сополоанковци. Де го чукаш – де се пука.... А той, разбираш ли, незахарида тежал 12,5 хиляди тона и 2250 физици от 33 страни били го проектирали. 12,5 хиляди тона – абе хора, вие тва тонажа за нищо го нямате! Тва незахрид ли е или петролен такер? Бах маа му! И тия физици, 2000 маймуни мръсни, неможаха ли по-малък да го измислят тоя уж компактен уред! Да не говорим, че с негова помощ ще дебнат да хванат тия мушмороци – хигс бозните. Усещате ли накде отиват нещата, не е била случайна таз атака хакерска. Тва са били хакери – природозащитници. Искали са да попречат на хитрите момчета с белите престилки да фанат хигс бозон. Защото хигс бозона е животно сводолюбиво и ако го фанат ще му изпокапе козината и ще получи гърчове най-ужасни.
Тва е, пазете изчеластратора и незахарида, щото онез компютърни изроди дебнат!!!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

ivan - на Thu, 18 September 2008
Еби му майката на науката ... бах му майката ... аз съм чувал, че 1 кг в изчеластратора като го намааш тежи 10000 кг .... ебах неговата майка
Shorty - на Mon, 15 September 2008
В крайна смиетка всички ще се набият на големия адронен...
vaso - на Mon, 15 September 2008
Как каво е мюонния квазизахарид бе? Нали обясних - капан за късокосмести Хигс Бозони. Представалява една малка клетка тежаща 12,5 хил. и до неястига една от тръбите на изчеластратора. Идеята е като се изцафарясат некви ултразасилени частици на некой Хигс Бозона да му се завие свят и да влезе у солницоида!
rutash - на Mon, 15 September 2008
Абе, може ли 2250 физици да го проектират и да стане 12.5 хиляди тона?! Значи всеки физик е изпроектирал по средно 5.5 тона от чудото. Ся аз не знам к'во е туй мюонен соленоид, но очивидно си тежи на мястото.

И, ей, византийски хакерчета такива, долу ръчичките от ЧГИ, щото да не ви кълве пуяк до пръсване!