За мишите килими и хората - vaso - 2009-03-23 17:33:51
"Разни хора - разни интерграли!" обичаше да казва Късият пуяк. Прав е! Ако на всички ни харесваше едно и също, щеше да е ужасна скука. В този ред на мисли, днес Зеленият пуяк ме просветли за съществуването на интересно нововъведение. Еротичен миши килим или както вероятно го познавате вие - маус пад. Явно създаден от самотни компютърни специалисти за самотни компютърни специалисти, за които контакта с женска гръд е химера.

И така, нека преминем към краткото ревю на топ-моделите, които избрах за вас.

Малки анимационни цици. Чудесни за игра на Counter Strike. Предлагат комфорт за геймърския мазол и лек закачлив поглед, в който се чете: "Направи ми Head Shot, играчо мой!".
Ейжън инвейжън. За всички онези, който си падат по малки и леко дръпнати източни моми. Реалистичната снимка помага на ползвателя да завърши успешно приготовлението на "супа зарчета". В коплекта е включен препарат за почистване на упорити, засъхнали замърсявания.
Бий ме, мамче! Кой не си е мчтал за строга но перверзна учителка по C++? Ето я и нея, готова да напляска всеки, който обърка "кода". Този артикул предлага най-добро съотношение между обем и мащаб.
И последно по изброяване но не и по значение, един продукт, предназначен за онази група от задръстеняци, която не робува на цицоманията. Един апетитен задник, който може да бъде стискан, мачкан и пошляпван във всеки един момоент, когато сте пред компютъра.

Рейтинг

Коментари

ivan - на Sat, 28 March 2009
Линк, цена и срок на доставка ???
Shorty - на Mon, 23 March 2009
Хаха, Зеления пуяк може да тури едно от тия за лого на фирмата си - нали е "Бъди краен - вземи нещата в ръце" :DDD