Заповед - vaso - 2008-09-19 14:57:22
Във връзка със зачестилите напоследак нападки, опровержения и спекулации от различни изтоници насочени към плажната полиця, в часност към легитимността на нейните служители, техните качества и юриздикцията и като такава, министерствето на вътрешната плажната политика и извънредните крайбрежни ситуации желае да оповести следната заповед:


Заповед на министерството на вътрешната плажната политика и извънредните крайбрежни ситуацииС оглед, закриването на летния сезон по българското черноморие и намаляването на броя непребити жаби и неразиграни катерици по плажните ивици практически до нула, необходимоста от патрулиращи кадри на плажната полиция по гореизброените губи своя смисал. Поради тази именно причина, министерствето на вътрешната плажната политика и извънредните крайбрежни ситуации отпуска своите кадри в заслужен годишен отпуск – до следващия сезон, разбира се. Редно е да се отбележи отличната работа на някои от изявените служители за сезон ’08. А именно:

Ст. Лт. Позе Позевски – отличен за особени заслуги в разбиването на организирана украйнска група нарушителки.

Кап. Пор Пороцин – отличен за еталонопогазващо, плажно небрежество и постигане на нови висоти в традиционното плажно волейболицо.

Благодарим на истинските плажни полицаи, които не се спряха пред нищо за да изпълнят своя дълг!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

poze pozevski - на Fri, 19 September 2008
Браво....Нека починат момчетата....Има данни че за сезон 2009 се очакват огромни стада от плажни жаби и мазни недоубити катерици....