Ебало си е майката си ебало - ivan - 2009-09-24 00:30:00
Общи условия - и тази статия има цинични изрази и аз съм съгласен с този факт, даже го уважавам. Гарантирам това щом съм прочел редовете под звездичките.
****************************************************************************
Хаха много хора ще кажат, че тва са некви комплекси ала бала ... но преди да отворим една много долна тема ( която ще засегна в детайли скоро в блога - така че дръжте се ) - немците са бахти тюфлеците. Тва дето бабите разправят " То там немеца ... той немеца като пръдне и грам не мириши" е било преди има нема 30 години когато, както наскоро си говорихме с късия, са им пищяли ушите още от Б-17ки. Много се радвам от време на време като "кирилизирам" ситуацията и им показвам един класически кралимарковски хуй.
Та днеска с Късото Момче решихме, че пак е време да си тръгнем в 2 - аз от работа той от библиотеката. Колегата ме пита възмутено-възбудено-инфантилно " и сега къде ще ходиш" - "еми да се препичам на слънце, да си пия бира и да ме боли кура за твойте глупости".
Одих начи зех късото, после Миленка (за клюкарите дето не знаят - тва е на късия гаджето) и трес ... към къде ... Фазанерийското езеро. Да да ... точно онова дето всеки път се сещаме как с Бате Ташев любезно изядохме 5 кила месо и изпихме 1 каса бира. И да ... и там ония дървета с папагала ... абе посмехме се да си ебе майката.
Та ... спрехме пред един магазин за бира - ИМАШЕ СТУДЕНА. Да не повярва човек... в Германия да се продава студена бира в магъзина. ... Мамка им по принцип навсякъде е топла ... ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА С ДО 6 МЕСЕЦА ЗАТОВОР - "абе бате ... ти закво лежиш" - "за убийство на учителка по психология, а ти?" "продавах топла бира" ... та зехме си 4 студени бирички в касата ... да има за начало. А да ... видехме и некой дето говори изключителен правилен немски - приятел на стария хазяин на Румбурак. След тва спрехме пред бившето Пени, вече е магазин за бира, и пак там си седи онзи педал с готино миришещите пилета дето немахме пари да си купим едно време. Е ся спрехме - зехме си едно леко пиленце и понеже се усъмнихме дали ще ни стигне зехме и едно джоланче. През Едеката една картофена салата и аре.... Пльоснахме се на езерото и се размазахме на приятното септемврийско слъцне (25 градуса - да не повярваш да го еба). И хапнахме - изобщо не говорихме простотии и ни беше гадно.
Очаквам Късото момче да публикува и въпросния снимков матриал с обяснение.
Аре и до скоро да ви еба ... и да пишете да ви еба ... че да не ви еба верно.
Хахха скоро ще пиша как Мирчев се обезпомощи на Октоберфеста.
Ае
п.с. бе се забравям закво беше тва тука копчензе ХаТеЕмЕл ?

Рейтинг

Коментари

vaso - на Thu, 24 September 2009
Правилно, правилно сте постъпили, вии принизен и извисен младежи. Ще си взема аз вижка, ама да видим кога и тогава, ваше чудо... :>
rutash - на Thu, 24 September 2009
Като добрите стари времена. Другия месец съм при вас, да си спомня и аз какво беше. Нищо, че единствения що годе свестен сезон - есента - приключва и пак ще плющи дъжд до дупка.