Един филм убиец на жаби!!! - vaso - 2008-09-29 21:43:03
- Добър ден, слушам ви!

- Добър ден, едно дълго кафе със суха сметана и една кола с лед и лимон, благодаря!

- А колата Light ли да бъде?

- Ъ? Моля? Смятате ли че пестя калории точно от колата?

- Ъ... ами... аз да попитам, все пак! Напоследак все такава ми поръчват...

- Кой ви ги поръчва? Момиченцата ли?

- Ами... ъъъъ.... да.... ама... аз да ви попитам... (силно скунфузена, повтаря това което вече чух преди секунда)

- Аз да ви приличам на момиченце?

- Не, разбира се...(очевадно е, че си заядлив пуяк, който е доста самотен напоследък и му личи ужасно)... ще ви донеса обикновенна.

- Благодаря ви, толкова сте мила!(Пуйко такава, а иначе си толкова симпаПична)

Кока кола Лайт? Ноу шит!!! И кой би пил тази сладникава боза? Отоговора стана ясен около седмица по-късно когато бях изнуден да се закарам до кино Арена Младост кадето се опитаха да ме накарат да гледам... да познахте – „Секса и града”. И отново познахте – не го гледах. Отидохме с Белия и Пилия пуяк да гледаме „21”. Филма ставаше за веднъж. Интересното се случи след това. Нашата прожекция свърши около 10 минути преди тази на мацките и ние преместихме колите на паркинга пред изхода на залата. 8 минути по късно от коридорите на киното започва да се чува тревожно бучене, което бавно премина в истерично кудкудякане и секунди по-късно вартата се отвори и от киното започнаха да извират десетки „млади дами”. Всички носеха подаръци - Нестле Фитнес зърнена закуска и Кола Лайт. Не всеки 30на мацки излизаше и по един съсипан, съкрушен и изстрадал мъж, който намерил се на паркинга започваше да се оглежда трескаво за преминаваща кола под която да се хвърли. Горките пичове, съжалихме ги искренно. Натоварихме кой квото беше довел и се отмирисахме.
Това невинно на пръв поглед филмче обаче, този Холивудски булшит постави началото на една нова ера в наш’та система... сори, в нашата малка, китна държавица. Изведнъж всички женки се превъплатиха в Кари Брадшоу. Как пък така стана, немога да разбера. Куцо, кьораво съкато – всичко е секса и града, всичко е Кари и всичко си е 3%@!0 майката. Абе какво означава това бе? Всичко иска Тузарове, никое неще пръстен, всичко ще голям клозет... така де гардероб. Всичко се носи по 2 и по 3 за ръчичка по витошка, всичко ходи със смешни шапки и големи слънчеви очила и устничките задължително са в стойка „Патенце”. Пак питам, кво означва тва?! Отидеш на бар – „Поздрав за секса и града”, „Ние сме известни, работим в списание”, чакайте бе зле поддържани лелички с големи увиснали дупари. Тва че никой не сте успели да излъжете досега и че сте си купили намсиквиси обувки не ви прави героини в холивудски филм. Всичко е намерило своя „лайт мотиффф”, всичко пие кола лайт и разхожда смешни малки подобия на кучета – някои са толкова малки че дори немогат да се разхождат сами. Аз имам чукаси мачарока, който само ако ги погледне ще измрът - за смешните ви модерни, жалки подобия на кученца говоря.
Ние, че сме позьорчета, пуяци и така натак е вярно и в това е нашата страхотна сила. Но за сметка на това, сме млади, готини, забавни, ентелегентни - рииш ли, преспективни, добре изглеждащи, скромни и доста подли пуяци… а обърнете ли ни гръб... питайте Оранжевия пуяк ;)
So, you got nothing on us, sex and the city titty itty bitty bitches!!!

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

dolna_cherta - на Wed, 1 October 2008
Васе на мен ми се е случвало пък друго - седя и дрънкам с Марто или Митака да речем и по едно време се усещаме че тая я няма от половин час...и като я викна тя адски сърдита ми обяснява ка е дошла, чакала, чакала да й обърнем внимание и си отишла и затова не ни била взела поръчката...еми като видиш клиент пък не ходи там да му мълчиш а му кажи поне " Добър ден" за да те види и да си обърнете взаимно внимание !!!
rutash - на Wed, 1 October 2008
Аз това филмче не съм го гледал също и не възнамерявам. Но ако Вас продължи в същия дух, няма да ми остане друго, освен да му подаря три тома "Сексът и градът", оригиналния филм director's cut в HD формат плюс най-новия каталог с дамски чанти и ботушки ... треа да скивам откаде пазаруваха ония. Току виж му харесало, пък той просто не знае още ...
dolna_cherta - на Tue, 30 September 2008
а така, Васоооо!!! И аз съм към групата, мразеща тоя ОТВРАТЕН филм !!!