Бяхме на бар - Доклад  - vaso - 2008-10-13 13:07:18
В събота вечер, както беше оповестено в блога, се проведе организирано посещение на пиано бар, защото ние сме организация и винаги сме организирани. На мероприятието се появиха видни долни люде, както и заслужили майстори на позата. Дори бяха забелязани плажни полицаи, които въпреки годишния си отпуск уважиха събитието, за което сърдечно им благодарим! За сметка на това, обаче посещаемостта беше отчайващо ниска. Освен твърдото долно ядро, се появиха само още няколко долни. Което за пореден път доказва псевдодолността или по-точно казано истинната горност на някои от долните. Разберете, не става само с акаунт в блога! :)
Без да ставам прекалено обстоятелствен, искам да спомена за наличието на ненакацани елементи, които бяха накацани със сила. Което ще стане ясно от снимковия материал по-долу. И докато някои долни се опитваха на практика да докажат, колко минерална вода, и то топла такава, може да изпие един черен пуяк, когато е на бар, други изпиха вселената и дори не им пролича.
Като цяло сме доволни – както винаги. За тези, които не дойдоха – ето какво пропуснахте:
Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

dolna_cherta - на Tue, 14 October 2008
ми то и аз ми стана нещо кофти по едно време, а сега вече се усещам, че ме е замесила настинката....ужас и с това време
vaso - на Tue, 14 October 2008
Е, няма значение, тръгнах си, и аз незнам в колко точно е било! Аз не бях нещо в кондиция така или иначе, събрах знамената и се прибрах поне да се наспя ако не друго. :)
dolna_cherta - на Tue, 14 October 2008
e в колко си тръгнал пък ти ?
vaso - на Tue, 14 October 2008
Аз какво да кажа, пих вода и си тръгнах рано. Има и такива вечери. :)
dolna_cherta - на Mon, 13 October 2008
всъщност вечер, не ден, но вие разбрахте :)
dolna_cherta - на Mon, 13 October 2008
И аз доволна, въпреки че бях възпрепятствана да остана по-дълго за мое огромно съжаление....но и другата и по-другата събота е ден така че .... :)
rutash - на Mon, 13 October 2008
Аз съм много доволен, получи се прекрасно. Нощната смяна премина културно, даже не усетихме как се изниза. На другия ден бяхме необичайно свежи и жизнени. От днес вече можем само да си спомняме и да прекараме работната седмица в очакване на последващи долни преживявания.