Социално експериментченце - vaso - 2008-10-13 13:26:29
Така, забравих да обявя началото на един социален експеримент, който реших да проведа сам със себе си (не, не е тва което си мислите, защото то не е експеримент. Резултата накрая е очакван и желан и няма нищо експериментално в цялата работа :) ). Експеримента започна в 0:00 часа на 13 октомври и ще приключи в 24:00 на 19 същия месец. С други думи, ще продължи 168 часа или 1 седмица. Макар и резултатите да са предвидими, аз все пак искам да ги докажа на практика. Същите ще бъдат изнесени и побликувани след приключване на експеримента. От начало мислех всеки ден да публикувам доклади, но установих че няма смисал, ще се получат 7 еднакви, което ще отегчи долните, а ние не желаем това.
И така, пожелайте ми успех. И да видим дали ще се окажа прав, както винаги, или ще бъда изненадан от постигнатите резултати. :)

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

dolna_cherta - на Thu, 16 October 2008
Добре де , нали каза, че щяло да има доклад за резултата (макар и очакван)...освен това за какъвто и да е вид инфо няма напразно чакане ;)
vaso - на Thu, 16 October 2008
Точно така! :) Просто доказвам, това което вече знам, защото едно е да твърдиш нещо просто така, друго си е да си го доказал на практика - нещо като аксиома и теорема. В болния ми мозък вече се ражда и трактовката на теоремата: "За всеки черен пуяк в състояние..." няма да я пиша цялата сега. :)
rutash - на Thu, 16 October 2008
И тогава ще установиш, че си чакала за нищо, щото той изхода беше ясен от самото начало ...
dolna_cherta - на Thu, 16 October 2008
Значи тогава примирена ще изчакам края на експеримента, за да няма хър-мър :)
vaso - на Wed, 15 October 2008
Не, ваобще не си близо! Направо си поела в грешна посока.
dolna_cherta - на Wed, 15 October 2008
ОТГОВАРЯЙ ВЕДНАГА !!!! аааааахахахахахаха
dolna_cherta - на Wed, 15 October 2008
ти 100% пак си полазил некой катеричок, а, мръснико ДОЛЕН ?!?!?! Със сигурност си накроил некой коварен план и сега го прилагаш в/у горкото момиче, А ????
dolna_cherta - на Wed, 15 October 2008
оооо заинтригува ме...ще помисля и ще драсна 1 коментар после :)
vaso - на Wed, 15 October 2008
Така, почти на средата на експеримента съм. И резултатите са точно каквито ги очаквах. Колко скучно! Можеше така да се получи, че да има изненада - но не.
Вече мога малко да подскажа, както предложи Ру, малко по-долу - за жаби и катерици става въпрос в експеримента (аз съм сигурен, че никой не го е очаквал тва от мен) и за отношението ми към тях! ;)
Гадайте! :P Чудя се, дали да не го напиша "гадай" в единствено чисо, щото освен мен и Румен, тук влиза само Бексвидата...
dolna_cherta - на Mon, 13 October 2008
да, Румен е абсолютно прав :):):)
rutash - на Mon, 13 October 2008
Можеше да подскажеш малко (на другите - аз знам), че да могат да изказват предположения за финала. Накрая ще оповестиш резултатите, изтъквайки позналите. Пък на непозналите - много им здраве.
vaso - на Mon, 13 October 2008
Тайна е силно казано. Просто ако го оповестя, това може да наруши нормалното му протичане, което крайно ме съмнява, но все пак... Сега не си представяй, някав нечовешки, чукаси и експеримента, просто искам да си докажа сам на себе си нещо, което вече знам. Абе забавлявам се, какво да ти кажа. :)
dolna_cherta - на Mon, 13 October 2008
Тайна ли е целта на експеримента и съдържанието му? :)