Хихи ... букет от свежи мисли.... - ivan - 2008-10-14 20:44:23
Абе ... седя си аз тука и се чудя какво да напиша ... има много ама време малко, но няма как днеска с големи черни букви си написах като задача " Трябва сичкото да се напише, че да се не забрави" ( пиша бавно щото на другия джам чата по скайпа с едно приятелче). ТА .... тая тема е малко компютърна ма гледам тука едно девойче пише и то за комлютури некви дириктории раоти ... та викама нема да ви отегча ( абе Васо нали така се пише тая дума ? ) толкоз.
Както някой от вас знаят признавам прозорци само през които мое да нахрачиш комшията дет дъни новините на 500 сяка вечер ... с Други думи съм фен на пингвините дет се вика ( зоофилите да мълчът ). Единственото изключение е на телефона - мдам признавам на Виндов е ... И както се досещате - заби. Както си бачка и нема нема па като тресна и си ебе майката и се изключи. Те на ... те така просто го нема. Ръгаш копчетатата натискаш - па никой ( абе бате Румене - дали мое се псува в блога шотот ми дойде тука да напиша "уй", ма викам да не излезна простак нещо ). И решавам аз да отида да го нося на сервиз. Ествествено в офиса на един оператор, дето ся няма да му казваме името - да им свърши кислорода дано, ме посреща след 30 мин чакане един усмикнат убаф късоцевлен немец - убавец ви казвам. Турил греста на косата дигнал лавината и на чист немски ми вика " Гутен таг". " Че те тагнем аз тебе ... така че те тагнем, че после и майка ти нема те парсне" мисля си аз. Та ... обяснявам му, че не ми бачка телефона и тря се оправи и той " дабе .. .само ти трябва сметка, договор, гаранционна карта, подпис и печат от светия синод, свидетелство за съдимост и балимумамата кво още". Та ... немам аз такива бумаги - аз съм модерен виртуален човек. Сичките документи си ги местя с мишка. Та както и да е оправихме тия раоти и се стигна до любезния момент " Е да де ама ние не носим отговорност за данните - така че си ги копирайте някъде" - ок няма проблем - трес един мизерен Аутлук ( мързи ме да минавам на латиница - пичовете от Микисофт да ме прощават) и че ги копираме клко му е. Ма понеже пак ви казвам, че не се кефа на тия раоботи и извиках Валца . Той ги чатка тия раоти и трес трес с мишката - изрично кликнахме на тва, че ако има конфликт данните от телефона са с по-висок приоритет итрябва да бъдат запазени копирани и т.н. Оп некви икони се разместихан нещо стана и тва вика " Готово пич - екстра е сичко" - Брех ... мноо бръже .. викам чекай да кликна на контактите да видим дали е прав ... и там пак полов член. ВИкам си - е са кво толкоз трес от телефона и пак .. отварям на телефона контаките и там същия полов член. Еби му майката проста селска деба неговата мръсна деба. Без потвърждение без нищо сичко го нема. А КАТО ТРЯБВА ДА КАЖА ЧЕ ННЕЕЕЕЕ НЕ ИСКАМ ДА СИ РЕГИСТРИРАМ ВЕРСИЯТА НА АУТЛУКА МИ ИСКАТЕ 123123213878734 потвърждения ... а като ми затрихте контактите ... нищо. екстра ... последния бекъп е отпреди нема и 2 години ... ма кво да се прави тва е живота сурав и курав. Та ... добре сте ми дошли пичове .... и аз така ще програмирам, пък вие си спете спокойно ... ;)))) ако се сещате кво имам предвид ;))))

И накрая да не забрава ...
деба вече го забравих.

Рейтинг

Още няма рейтинг

Коментари

vaso - на Wed, 15 October 2008
Ма може бе! Като виканат: "Маолееееееееее, дай вар, да го еба!!!" и аз им носим вар - примерно. Ма мое и киреч да им занеса, зависи в кво настроение съм.
rutash - на Wed, 15 October 2008
Маноле, ся да те запитам веднага, ти моеш ли а носиш само вар примерно? Или пък само киреч?

Иначе си прав, то и с компютрите беше така - DOS, 640 KB памет - стига на всички за всичко (изказване на Б. Гейтс, бел. ред.) Работи винаги само едно, нема да увисне, нема да затрие памет, нема му нищо. Днеска, братче, сичко се състои от един милион дребни нещица. Пипнеш едно, строшиш триста. Ако не си в час си умрел прав. А ако чакаш некой от ония в комютърния магазин да ти свърши работа, си направо чао. Т'ва е се едно да звъннеш за съпорт на Майкрософт.
vaso - на Wed, 15 October 2008
Виж са, извисено момче, аз съм прост строителен работник и се казвам Манол, ич ги не отбирам тия компютрове - монпютрове. Аз разбирам, че моем да носим вар и киреч а мое и да не носим вар и киреч. Та слушай са, кво рабрах аз от наблюденията си върху сичкото модерен чилифон с оперираща система:
1. Ако телефона по няква случайност работи не му работи говорителчето, микрофончето или нещо друго и му трябва рестарт за да се оправи.
2. Батерията кара 1 макс 2 дни, щото има около 10 000 неща, които харчат токове.
3. Търсят те, телефона угасва.
4. Търсят те, пропускаш повикване, не ти покзава кой те е търсил.
5. Няква катерица си набира номера за да можеш после да и звъннеш за кафе и в последствие, дай Дяволе, да и пребиеш жабата по възможно най-страшния и грозен начин, но телефона ти не го регистрира в избрани защото обожава допира на загрубялата ти дланннннн...
6. Като стане топло почва де се рестартира сам без видима причина.
И това са само част от проблемите, щото аз знам за тях, представям си колко много има за които не знам. И тва са нови телефони, представи си малко като застареят.
Аз имам един "телефон" Samsung, вече е на 1 година, изпускан е около 100 пъти и е рестартиран и изобщо гасен... 3 пъти, а може и по-малко. Батерията кара седмица и има всички глезотии без интернец и светкавица на скромната 3 мегапикселова камера.
Та така, бат Иване, Манол съветва - ползвайте plain old phones, смартфоните се оказаха не чак толко хитри. :)
dolna_cherta - на Wed, 15 October 2008
и също така искрено се надявам Иван да ми прости , че съм го отегчила с двата си реда от вчера
dolna_cherta - на Wed, 15 October 2008
хахаха готина статийка, има го тоя момент в повечето магазини - хора от кол и въже ги турили там да се правят на много умни и разбиращи. То горкото се затрило от тъпота ама не - седи там. И като трябва да направи нещо, което не е назубрил ( демек нещо извън протокола, или с по-прости думи - ИМПРОВИЗАЦИЯ ) забрави....толкова съм ги срещала такива че ми се повръща вече...оня ден една тъпа овца в НОИ ми чоплеше тиквени семки на гишето, докато ми приемаше болничния,междувременно говореше по телефона,пилейки си ноктите и карайки ми се, че има официално още 3 минути преди обедната почивка и не и се занимава с мене....СМЕХ !!!!
Shorty - на Wed, 15 October 2008
На тия престъпници няма ли кой най-накрая да им потърси отговорност...
ivan - на Tue, 14 October 2008
Добре, ще се поуча да го еба, че не тря се псува
rutash - на Tue, 14 October 2008
А-а-а, за данните се праи така:
- Копирахте ли си данните, щото не отговаряме?
- Ми не, не съм.
- А, копирайте си ги.
- Добре, земете едно листче. Начи първа пътека, пишеш ли? 01001100100100101 ...

А за уя - ние в блога жмуй му викаме, да знаеш за друг път.