Социално експериментченце - доклад - vaso - 2008-10-20 00:47:11
Скъпи долни, или е по-добре да кажа, скъпи Ру и Ма, така или иначе тук си върлуваме само ние, та на въпроса - социалното експериментченце приключи. С обща продължителност от 168 часа успях да докажа на себе си и на никой друг, че за пореден път съм прав - колко банално. :)
Някои долни се опитаха да ме убедят, че временната ми миграция е опорочила резултатите. Аз веднага ги оборвам с тезата, че това просто направи извадката по-представителна, защото доказа геогравската необословеост на наблюдавания феномен.
Какво доказахме с експеримента? Доказахме старата азбучна истина: "Оти да се потим, като че ми мине!" Абе, с две думи нищо не доказахме, защото си го знаехме от самото начало. Просто беше забавно да погледна от друг ъгъл на нещата за една седмица.
Това е! Друго няама. Тъй като никой друг освен долната чертъ, не се опита да отгатне, тя автоматично печели с най-близко и единствено предположение. На печелившите честито, на останалите - успех!

CASE CLOSED

P.S. А да, бях обещал теорема, която да змести аксиомата, ето я: "За всеки черен пуяк в състояние на покой са в сила същите математически очаквания, както и за черен пуяк във възбудено състояние."

Рейтинг

Коментари

Danny - на Wed, 12 November 2008
Този социален експеримент звучи доста интересно... (изказвам се със закъснение ама ми е простено), мисля все пак, че резултатите са леко опорочени!
vaso - на Tue, 21 October 2008
Тва е тема на съвсем друг разговор, приятелю! :)
rutash - на Tue, 21 October 2008
Аз мисля, че тука има два варианта - или те харесва или не те харесва. И в двата случая няма никакво значение какво правиш. Ако не те харесва, и да се пънеш и да се правиш на ударен - все тая. Пък ако те харесва, тогава е лесно (и не много интересно, но това е друга тема).
vaso - на Tue, 21 October 2008
Ох на дядо, русичката! Тя е разбрала! :)
buzz - на Tue, 21 October 2008
Е това стига....аз гордо мога да отбележа, че разбрах :)
vaso - на Tue, 21 October 2008
Аз съм си спазил обешанието. Има дори теорема, незнам какво рвете толова! :P
За недоразбралите ще поясня още веднъж. Експеримента доказа, че няма значение колко усулия се полагат или съотвено не се полагат за постигането не един и същ неположителен резултат. Или още по-просто казано - дали ще ги преследвам, или няма да им обръщам внимание - няма никво значение. :) Оно рупа ли рупа. :)
dolna_cherta - на Tue, 21 October 2008
Аре де, Васо, верно обеща...не погазвай така думата си :):):)
vaso - на Mon, 20 October 2008
Е веднъж да не съм прав и аз! ;)
buzz - на Mon, 20 October 2008
Е...не си прав ... нали обеща да споделиш ;)
vaso - на Mon, 20 October 2008
Така, така. Квото трябва съм написал. :)
rutash - на Mon, 20 October 2008
Пак не написа нищо за експеримента.