Е това е пример за подръжание - ivan - 2008-10-26 18:08:06
Наскоро из сайта се възбуди дискусия на тема - кой колко е долен и защо има ора дето не искат да пишат. Така .. тези ора тря да се порицаят дружно, НО ... едно голямо НО има хора които искат да станат членове на нашето малко общество. Даже по най-долен начин призовават за това. Дори специални мейли си отварят, които да описват по най-точен и прецизен начин принаделжността им. ХВАЛА на таквиз друзя. Хвала вам и дано и другите да се поучат от вас. Добре дошъл Илияне.

Рейтинг

Коментари

vaso - на Wed, 5 November 2008
Така е! Горността е силна в тях. Има:
- Luke, I'm so high!
- No, no, it can't be!
- Come to the high side, Luke!
- No, never!
И те така!
rutash - на Wed, 5 November 2008
Оказва се, че новите придобивки са активни да първия ден от съществуването си и после не (no offense).
rutash - на Sun, 26 October 2008
Линка за лично съобщение ще зафункционира, като имам време, по принцип трябваше да го напиша тези дни, но аз някак си предпочетох да пообиколя кръчмите в Банско. Ще ги уредим неуредиците в сайта, за сега пишете долни работи и се кефете на простотията на другите. Пък като заимам повечко време и нови неща ще има. А иначе не отказвам и помощ, щото аз нямам много време по принцип.
ignoble - на Sun, 26 October 2008
Понеже някои части на сайта явно функционират по-долно и от мене (no offense) (например линка за лично съобщение към друг долен... или пък аз съм тъп нещо..), пиша тук лично на руташ:

Регистрацията на домейна с Google Apps не е изобщо интрузивна. Иначе казано, по никакъв начин няма да навреди или наложи да се правят промени с единствено изключение на MX записите на домейна, които отговарят за resolve на пощенския сървър (настройва се от панела на домейн регистратора). Не забравяй обаче в никакъв случай при регистрация като те пита колко души ползват домейна да сложиш поне 1000, защото после ти дава да регистрираш най-много толкова и-мейл адреса.

Иначе снимка ще сложа най-долна, още утре ;)
ivan - на Sun, 26 October 2008
И да призовем отново потребителите към повече активност и по-малко пасивност ...

Бахмааму
rutash - на Sun, 26 October 2008
Ха добре си ни дошъл. Ще проуча предложението. А ти да си сложиш снимка на профилчето, щото маймунския гъз те зове иначе (системата го поставя автоматично на седмия ден - долна работа).
ignoble - на Sun, 26 October 2008
Ти си ебати долното същество, Иване, за да ми споменаваш и петниш така или иначе долното име директно.

Иначе аз съм на мнение, че долността краси човека. И затова в името на каузата ще помогна (от чистно долна егоистична гледна точка, понеже и аз искам долен и-мейл).

Руташ, регистрирай dolni.org на Google Apps - безплатно е. Така всеки ще може да има dolno_ime@dolni.org, че дори и неограничен брой alias-и към него. Използвайки CNAME (което се настройва от панела на домейн регистратора ти) или прост Apache forwarding можеш да откриеш и mail.dolni.org.

С две думи, ще ходим на mail.dolni.org да си събираме писмата от пода (щото естествено само долни писма можеш да получаваш на такава поща), а за всичко ще се грижи добрият стар GMail безплатно вместо нас.

Добре заварил, долни!
rutash - на Sun, 26 October 2008
Съгласен! Аз исках всички да ви уредя с username@dolni.org, но за съжаление за толкоз кинти имаме само 10 мейла. Затова не дадох на никого, да няма спорове.