Национална анти-тарикат кампания!!! - vaso - 2008-10-28 11:57:34
Здравейте долни люде! Аз имам долно предложение! От днес, предлагам да обявим национална анти-тарикат кампания,.. Да кажем дружно, долно "НЕ" на джигитите по БГ пътищата. Тва просто не се издържа вече. В някои държави са измислили просто решение на проблема. Нарича се "Правилник за движение по пътищата". Хората го спазват и нещата са спокойни. Но тъй като, този увехтял документ не се спазва от никого в нашата китна държавица, предлагам да вземем нещата в свои ръце. Нека дам само няколко примера, какво според мен, трябва и какво не трябва да се случва по пътищата.

Според мен първо трябва да се опитаме да бъдем толерантни и чак след това да наказваме джигитите. Когато някой подаде мигач пред вас и иска да смени лентата, пуснете го - нищо няма да ви стане. Утре вие ще сте на неговото място. Същото се отнася и когато някой чака за да се включи в трафика. Повярвайте ми, не е толкова трудно. Нещата стават лесно и без нерви. Когато те пуснат - пускаш едни аварийки, колегата ти махва и всичко е точно.

Точно обратното обаче, трябва да се случва на тарикатите. Те трябва да отнасят колкото се може повече псувни и да им се пречи максимално много да се движат. Да бъдат засичани и недопускани да се включват в движението. Абе с една дума - гърчени. Как пък ти, твойта мама, ще минеш през насрещното дококато аз чакам 10 мин на опашка и после ше имаш наглостта да се опитваш да влезеш пред мен? Ми няма да те пусна много ясно, и 10 мигача да дадеш, лайнарче такова. И не се опивай да псуваш и ръкомахаш, щото ще сляза и ще ти пукна наглата, селска, тарикатска, кратуната.

Проблема е, че аз няма да ги пусна, обаче някоя кифла зад мен ще ги пусне и така номерата им минават. Пробвайте в една германия да я изпълните тая маневра. Дори и да не ви спрат или заснемат с камера и в последствие глобят с няколкостотин евро, нито един дойчо няма да ви пусне да се мушнете пред него, щото те просто не обичат да ги предреждат.

Вижте, капути такива. И аз мога да карам така, ама не искам. Да не говорим, че повечето от вас немогат изобщо да карат. Тва, че сте сложили по едно пробито гърне от битака за 15 кинта не ви прави привилигировани участници в движението. Aight? И вие с лъскавиъте коли, вие също. BMW 7ма серия не се продава в комплект с разрешително за каране по цялата ширина на пътя. Карам евтина италианска кола и хич не ме слуша главата, така че не ми пука и да се ударим челно! + тва имам и пиратско знаме.

А да, и още нещо. Не паркирайте като талибани в Ню Йорк. И без тва няма места, мислете малко.

И така, призовавам да гърчим педерчетата и да сме малко по толерантни помежду си!

Рейтинг

Коментари

rutash - на Tue, 28 October 2008
То по принцип никой никого не пуска. Но никой не е и длъжен. Просто градът се препълни с кръстовища, които нормално са нерегулирани, защото са проектирани на тях да се разминават три коли дневно. Но сега в 18:00 всичко се пълни от край до край: "столичани" отиват да спят в Перник и т.н.
Shorty - на Tue, 28 October 2008
Еми, бате, по принцип е добре, ама долните сме 31... Да бяхме 31 хиляди - друго щеше да е. Ама аз по принцип не ги пускам, де...
rutash - на Tue, 28 October 2008
Аз не мога да се съглася напълно. Проблемите - те са ясни, но решението - никак даже. И понеже няма да ми стигне коментарчето, ще блъвна една статийка с моето мнение.
vaso - на Tue, 28 October 2008
Камъние и дървие изчезнаха там... А аз на твойто съм много отдавна, по скоро ти си на мойто! :P
dolna_cherta - на Tue, 28 October 2008
А така, Васо, дойде ли на мойтo ? :P казах ти аз да ходим в работилницата, да струговаме 20 - 30 бати за народа, па да ни е мирна главата....
намери дръвйе само :)