Един пост без заглавие - ivan - 2008-10-30 19:56:12
Ето че пак е четвъртък и пак симулирам работа с невероятна сила (inimaganable force). Токущо си попълних сървей-а. Тва е една много модерна дума, която чух да се ползва от доста ПиАр ейджънсита. Ще рече едно лисче хартийка или страничка в интернет дето седят ората и кликат с мишката какво мислят за шефа си и си вярват - първо че нещо ще се промени и второ че шефът им няма достъп до резултатите ;). Спуках се от смях. Абе незнам дали си въобразявам ама просто простотията на американците смърди от 100м. ( Шорти - комунист долен не се подхилквай зловещо). Нашта гениална фирма решила да си наеме външна агенция, дето да им свърши работата и да представи на хартийка аджеба какво мислят хората. Всичко е много добре ама точно хамериканци ли бе. Та те са по-праволинейни и от транссибирската магистрала бе да го ева. Всичко се издига в култ. Начи въпросите са от тип - те ти казват нещо и трябва да кажеж в каква степен си съгласен. НЕЕЕЕ не си мислете, че има поленца за собствено мнение. собственото мнение е опасно и вреди на благото на обществото. И половината от въпросите бяха " мдам .. горд съм да работя за РС" " Смятам, че РС ми предлага идеална възможност да се развивам творя левитирам медитирам и какво ли не". Деба ... наистина жалко че няма възможност за текст свободен стил.
Толкова по тази тема.

Наскоро си смених няколко мейла с колегите от стария отдел. Арабеската (още известен като The Good Old Camelfucker) сподели, че се е решил на сравнително голяма крачка и аз исках да му преведа следния текст " Не е сигурно, че всички промени водят до нещо добро, но е сигурно, че за да се случи нещо добро, друго нещо трябва да се промени" ( май посбърках няколко запетайки тук там) та ето го на английски I'm not sure that every change is for good, but I'm sure, that each success requires a change " ( не се смейте на английския). Та арабеската решил дебила да го прати на половината отдел и ето какво дойде от един друг стар колега а именно Ирландеца (aka. The Sheep Shagger ) "Gerard Condra/RSD

Thema
Fw: sharing impressions
Goodness... Ivan is a philosopher... Now, who was it that finished Georgi M.?
Btw... let me share a blob of Irish wisdom with you...
Life... begins at the beginning... and ends at the end... and no matter which time you wake up that you are living... you are never too late!

rgrds, g.
"
Тука се прескачат малки подробности относно една стара закачка. Винаги му казвам да внимава като вали навън и ме вижда с чадър, щото българите сме бая точни с чадъри. Майтапа дойде оттам, че той бил на моста когато са боцнали Георги Марков, но тва е една друга история.

Та просто мисълта на ирландеца ми хареса страшно много и исках да ви я сподела. Глейте начи за какво малко нещо колко глупости мога да избълвам.


Н'драе

Рейтинг

Коментари

vaso - на Fri, 31 October 2008
Е те тва се казват силни коментари! :D
dolna_cherta - на Fri, 31 October 2008
невероятна сила = improbable force
:D
vaso - на Fri, 31 October 2008
Невероятна сила = a force beyond belief
Unthrustable force = невероятна сила
rutash - на Thu, 30 October 2008
невероятна сила = unbelievable force